A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A Konyhafőnök sztárséfje, Rácz Jenő az elmúlt hónapokban komolyan vette az edzést: a korábban kisebb pocakkal rendelkező szakács mára izmos kockahasra váltott. Rácz felkészülése nemrég ért véget és vasárnap ringbe száll Kabát Petivel szemben a Sztárbox következő adásában. 
  • Lékai-Kiss Ramóna nemrég a JOY magazin címlapfotózásán vett részt, amelyről egy összefoglaló videót is megosztott. A műsorvezetőnő ugyan elégedett volt a felvételekkel, de sok kommentelő mégis kikezdte őt, méghozzá a sminkje miatt.  „A sminkjét a gyereke készítette. Semmiféle más mentség nem létezik erre a kulináris esztétikai élményre”; „Szerintem nagyon szép nő vagy Rami, de ez a smink tényleg nem jött össze a sminkesnek”; „Szeretem, de ez a haj és szemfesték most borzalom” – írták néhányan a Facebookon komment formájában.
  • Lewis Hamilton az Instagramon „véletlenül” megmutatta nappaliját, amely tulajdonképpen a 2023-as trendek iskolapéldája. Úgy tűnik, hogy Hamilton nemcsak a pályán, hanem a lakberendezésben is az élen jár.
  • Johnny Depp magyarul mondott köszönetet filmje budapesti stábjának az Instagram-oldalára feltöltött bejegyzésben. 
  • Gáspár Győző az utóbbi néhány hónapban rendszeres vendég a Fradi hazai szektorában, ezekről pedig gyakran élménybeszámolókat is tart az Instagram-oldalán. Így tett csütörtök este is, amikor zöld-fehér sállal a nyakában pózolt a lelátón. 

(Borítókép: Lékai-Kiss Ramóna. Fotó: TV2)