Rubint Réka futás közben eszmélt rá arra, hogy tennie kell a változásért és szeretne példát mutatni a gyermekeinek.

Rubint Réka

Rubint Réka úgy érzi, mint az egészséges életmódot képviselő szakember neki is tennie kell a környezet megóvásáért.

Elmesélte, hogy a amikor a koronavírus-járvány miatt az erdőben futott, látta, mennyi szemét van eldobálva a természetben. Ekkor döntötte el, zsákot és kesztyűt ragad, és így szedett össze hatalmas zacskónyi szemetet több alkalommal, mert aggasztja a tény, hogy jelentős mennyiségű mikroműanyag jut az emberi szervezetbe.

A gyerekeinket nem nevelni kell, hanem példát mutatni nekik!”

– jelentette ki.

Rubint Réka azt is kifejtette, hogy környezettudatos életmód része az is, hogy figyülnk arra mit vásárolunk. Az ő családjukban központi kérdés a kulacs és a szűrt víz, valamint az alumíniumdobozok használata és ha gyermekeinek csomagol ételt, akkor üvegdobozokba teszi azt.

Mikes Anna és Krausz Gábor

A Mokka vendége volt Krausz Gábor és Mikes Anna, akik a Dancing with the Stars ötödik élő műsorára készülnek.

A sztárséf elmondta, hogy most érzi azt, hogy megérkezett a műsorba és bevallotta, hogy rettegett a zene és a tánc láttán eleinte, de egy jó tanárral sok mindenre képes az ember. Táncpartnere Krausz Gábor érzelmes oldaláról mesélt és elmondta, hogy szerinte Krausz Gábornak nagyon férfias és szexi kisugárzása van. 

A következő adásra a páros új típusú tánccal készül, ugyanis párbajozniuk kell Király Lindáékkal is. A nyomás ellenére a próbák jó hangulatban telnek és élvezik a közös munkát. Elmondták, hogy nem a döntő a cél, inkább a tánc szeretete és a köztük lévő kapcsolat van a középpontban.

Vastag Csaba

Extra dobással újít a Sztárban Sztár leszek! műsora, amelynek egyik főszereplője Vastag Csaba lesz. A hetedik élő show-ban a tehetségek mellé a produkció közben csatlakozik majd egy-egy sztár, így közösen énekelnek tovább.

Három énekes kilétéről lehullt a lepel, Vastag Csaba, Marics Peti és Gáspár Laci biztosan ott lesznek, ám a többi sztárt még homály fedi.

Össze kell úgy raknunk, hogy a legméltóbban tudjuk segíteni ezeket a gyerekeket”

– mesélte a műsorra való felkészülésről Vastag Csaba, aki elmondta, hogy számára is izgalmas ez az új feladat, különösen azért, mert csak a színpadon fog kiderülni, hogy hogyan tud egymással együtt működni a versenyző és az énekes.

Úgy gondolja, hogy az összhang az előadók között hirtelen alakul vagy nem alakul ki, ez egy soha vissza nem térő szituáció lesz.

Ha begyakorolnánk, nem lenne valóságos”

– tette hozzá.

(Borítókép: Rubint Réka. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)