Ma ünnepli 32. születésnapját a Hirtelen 30 fiatal Jennája, aki ma már nem a filmvásznakon keresi meg a kenyerét.

A mai napig a legkedveltebb romantikus vígjátékok között tartják számon a 2004-es Hirtelen 30 című filmet, amelyben Jennifer Garner és Mark Ruffalo játszotta a főszerepet.

A történet szerint Jenna, aki 13 éves mindennél jobban szeretne magabiztos, szexi 30-as nővé válni, álma pedig egy születésnapi kívánságnak köszönhetően valóra is válik, így egyik napról a másikra felnőtt nő lesz.

Jenna felnőtt énjét Jennifer Garner játszotta, azonban a 13 éves kislány énjének bőrébe Christa B. Allen bújt és azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A Hirtelen 30 volt az a film, ami berobbantotta Christa B. Allen karrierjét, de utána is számos sikeres sorozatban vállalt szerepet még fiatalon. Ilyen volt például a Varázslók a Waverly helyből, a Zack és Cody vagy épp a Médium. És még a 20-as évei előtt készített újabb filmeket is, amelyek közül a legnagyobb sikert a 2009-es Excsajok szelleme aratta.

Ahogy idősödött egyre inkább a sorozatok világában találta meg a helyét és szerepet kapott többek között a Vészhelyzetben, a Döglött aktákban, a Bosszúban és a Grace Kinikában is.

Mostanra azonban egyre kevesebbszer láthatjuk a televízióban vagy a mozitermekben. Utoljára 2018-ban a The Queen of Sin című filmben szerepelt, ami nem kapott túl jó értékeléseket sem a nézőktől, sem a kritikusoktól.

Azóta inkább a közösségi médiában szerzett magának hírnevet és influenszer lett belőle. Közösségi oldalain elsősorban a divattal és a divat világával foglalkozik. Emellett pedig utazásairól számol be követőinek.

Azonban az utazások és a fotózások mellett jut ideje a közösségére is. Rendszeresen segít a rászorulókon, legutóbb a fotósok Los Angelesben kapták lencsevégre, ahol húsvét alkalmából osztott ételt a hajléktalanoknak. Ez a fotó jól megmutatja, hogy milyen sokat jelent 19 év, ami azóta telt el, hogy bemutatták a Hirtelen 30-at.

(Borítókép: Részlet a Hirtelen 30 című filmből, amin szerepel Christa B. Allen és Jack Salvatore Jr. Fotó: NorthFoto)