Kulcsár Edina új valóságshow-műsoruk első adásában elérzékenyülve mesélt arról, hogy a rapper depresszióval küzd.

Kulcsár Edina az Instagram-oldalán bejelentette, hogy saját reality műsort indít párjával, G.w.M-mel.

Nem előre tervezett történésekkel lesz tele, hanem tényleg a valóság lesz bemutatva.

Az első hónapban inkább vlogszerű lesz, amin keresztül felvezetjük a mi kis családunkat, de persze, már ebben is bőven lesz történés” – részletezte a terveket a modell és az első adás egyből egy komoly témával indított.

A Blikk beszámolója szerint Kulcsár Edina az adást az autójából indította, majd rövid időn belül felvázolta, hogy jelenleg épp G.w.M-hez tart a kórházba, aki már 3 napja bent van, mivel súlyos problémákkal küzd.

Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden.

Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt. Én azt gondolom, hogy egy elég komoly út előzte ezt meg” – fogalmazott Kulcsár Edina, aki szerint párja egészségügyi problémái mögött lelki eredetű okok állnak.

„Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt” – mesélte el a modell és hozzátette, hogy G.w.M azt állítja, hogy jól van, de szerinte csak elnyomja magában a problémákat.

Eléggé megvisel, hogy oda bekerült”

– vallotta be könnyek között Kulcsár Edina.

A modell az adás hátralévő részében bement a rapperhez, aki maga is elmondta, hogy egyik este hirtelen rosszul lett és a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, ami miatt nagyon erősen szédült, majd egyszer el is esett, ami után nem tudott többet kimászni az ágyból.

A rapper attól tart, hogy a betegség rámehet a jobb oldalára is, amire rámehet a karrierje is.

Rámehet a koncertezésre is, most 50-50% a karrierem”

– fogalmazott G.w.M az előfizetőknek szánt videóban.

A családi reality műsort egyébként 2 ezer forintba kerül az első feliratkozóknak, de Kulcsár Edina szerint ez az ár később akár havi 5 ezer forintra is emelkedhet. Ezért a havidíjért a páros 3 naponta ígér új részeket, de a köztes napok sem maradnak tartalom nélkül.

(Blikk)

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi/Index)