A színésznő verseskötete már a megjelenés napján is nagy port kavart, ugyanis szó esik benne Megan Fox vetéléséről és Machine Gun Kelly személyiségéről is.

A szépfiúk mérgezőek, azaz Pretty Boys Are Poisonous címmel jelent meg Megan Fox első verseskötete, amiben a legintimebb és legsötétebb gondolataiba is bepillantást enged az olvasóknak. Az alkotásban a színésznő magát egy reménytelenül romantikus személynek festi le, akit „levadásznak” és „kiszívják belőle az életerőt”.

Ezek a versek azért íródtak, hogy kiirtsam magamból azt a betegséget, amely a hallgatásom miatt gyökeret vert bennem. Az egész életemet azzal töltöttem, hogy férfiak titkait őriztem, a testem fáj a bűneik súlyának cipelésétől”

– nyilatkozta a Transformers sztárja.

Megan Fox a People magazinnak kifejtette, hogy sok helyről inspirálódott, így vannak részek a kötetben, amit szó szerint kell érteni, de vannak olyan versek is, amik inkább allegorikusak. Néhány vers a Grimm-mesék alapjaira épít, más versek pedig az online kultúra mémvilágából merítenek. A színésznő szerint viszont az közös a versekben, hogy mindegyik olyan, „amivel a nők azonosulni tudnak”.

A színésznő ugyan nem említi név szerint egyik korábbi vagy jelenlegi szerelmét sem, úgy tűnik, hogy a versek egy jelentős része vőlegényéről, Machine Gun Kellyről szólnak, akivel 2020-ban találkoztak és azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal egy párt alkotnak. A kötet utolsó két verse pedig a színésznő vetélésének történetét dolgozza fel.

A párkapcsolatok nem szépek, sőt, csúnyák. Néha háborút jelentenek.

De a sebeken keresztül lehetőség nyílik arra, hogy fejlődjünk, és önmagunk erősebb, teljesebb változatává váljunk” – mondta a verseskötetét népszerűsítő interjúban.

(People)

(Borítókép: Megan Fox. Fotó: GettyImages)