Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb külföldi és hazai hírességek.
  • Anyát és lányát alakította két évtizeddel ezelőtt Jamie Lee Curtis és  Lindsay Lohann a Nem férek a bőrödbe című vígjátékban. A film bemutatójának 20. évfordulóján egy 2003-as és egy 2023-as képet osztott meg Jamie Lee Curtis, amely ugyanolyan pózban ábrázolja őket. 
  • A napokban megszületett a skót sztárséf, Gordon Ramsay hatodik gyermeke, Jesse James Ramsay. Az örömhírt a Facebook-oldalán osztotta meg a világhírű étteremtulajdonos – néhány fotó kíséretében az újszülöttről.
  • Győzike és Gáspár Bea lánya, Gáspár Evelin meglehetősen lenge öltözékben ment vacsorázni Budapest szívébe szombat este. Evelin több fotót is megosztott az öltözékéről az Instagramon.
  • Majoros Hajnalka megható fotókat osztott meg Instagram-oldalán: Majkával közös fiuk 12. születésnapját ünnepelték a napokban. Marián hatalmas Messi szurkoló, így a születésnapjára egy olyan tortát kapott, amelyen Cristiano Ronaldo Messi előtt térdel. 
  • Úgy tűnik, hogy Gáspár Győző után Alekosz is elkezdte felvállalni, hogy a Ferencvárosi TC-nek szurkol – noha eddig ennek semmi jelét nem adta. Győzike rengeteg támadást kap, amióta a Fradi meccsein szurkol, így nem csoda, hogy Alekoszt sem kímélik a kommentszekcióban. A bulvársztárt azután kezdték el támadni, hogy Facebook-oldalán tett közzé egy képet, amin egy hatalmas szivarral  a szájában látható, vállán egy zöld színű, Lipcsei feliratú mez, a falon előtte pedig egy Gera Zoltán által dedikált, bekeretezett Ferencváros-mez látható.

(Borítókép: Jamie Lee Curtis. Fotó: Albert L. Ortega/Getty)