Király Linda a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorának vendége volt. Az énekesnő nemrég elbúcsúzott a Dancing with the Stars műsorától, ám az elmúlt hetek így is segítették őt az öngyógyításban.

Szlépka Armand

Mielőtt rátérnénk Király Lindára, ejtünk pár szót a TV2 Párharc című műsorának első kiesőíről, Szlépka Armandról és Nemazalányról, akiknek a műsorban való szereplésre végül ráment a kapcsolatuk. Szlépka Armand elárulta, nagyon rossz volt neki sportolóként első kiesőnek lenni, főleg úgy, hogy az exbarátnőjével abban reménykedtek, hogy az Ázsia Expresszhez hasonló sikert érnek majd el. Vele szemben azonban Halastyák Fanni nem szeret kockáztatni, ami hangsúlyos problémának bizonyult közöttük a játék során. A sportoló bevallása szerint ezen kívül is sok kapcsolati nehézség jött közöttük felszínre, így a játék végén szakítottak.

Megpróbáltuk még egyszer, aztán újra megvolt a nagy szakítás, és ez a végleges

– árulta el Szlépka. Az egykori pár számára a műsor volt a végső próbatétel, de sajnos nem sikerült. A sportoló már a Párharc során is éreztette Fannival, hogy megváltoztak az iránta táplált érzései, amiből szintén sok vita adódott közöttük. Szlépka Armand a Mokkában nyíltan beszélt a szakítás melletti döntése részleteiről.

Oláh Vivien

Oláh Vivien számára ért véget legutóbb a Sztárban Sztár leszek! műsora. Vegyes érzésekkel távozott a tehetség, aki eleinte nem sírt, de a színfalak mögött végül minden érzése a felszínre tört. A versenyző így is a műsor feléig eljutott, ami hatalmas siker a számára.

Az volt az álmom, hogy az élő show-ban menjek előre, és ez megtörtént. Nagyon boldog vagyok.

Oláh Vivi elmondta, örülne, ha a jövőben egy lemezkiadó megkeresné őt, illetve nagyon vágyik egy zenekarra. Bár még nem tudja, hogy milyen zenei műfajt képviselne a legszívesebben, mindenképpen saját dalokat szeretne írni és előadni. Mint mondta, előadóművészként is sokat változott, sokkal optimistább lett. 

Tartogatok meglepetéseket.

Király Linda

Király Linda és Suti András búcsúzott legutóbb a Dancing with the Stars műsorától, s bár sajnálják, nem bánkódnak. Bár Király Lindában mindkettőjük szerint több lett volna, az énekesnp így is boldog, az elmúlt hetek ugyanis sokat segítettek neki. Sikerült jobban elfogadnia önmagát.

Önfelismerő, öngyógyító úton jártam, amikor jött ez a felkérés

– árulta el Király Linda, aki a műsor indulásakor még nem tudta elképzelni, hogyan fog ő falatnyi ruhákban táncolni a színpadon. Az önelfogadás útján végül a tánc és a partnere egyaránt segítette őt. Mint mondta, az egész csapat egy kis családdá vált. Orosz Barbara erre fel úgy fogalmazott: „Megérkeztél, stabil vagy. Körülbelül két-három hónap, ne feledd!” – utalt arra, hogy nemsokára talán a szerelem is rátalál Király Lindára.

(Borítókép: Király Linda. Fotó: Zöld Fanni/Index)