Hírösszefoglalónkban még: Király Viktort egy Azahriah dal miatt támadják, Szegedi Fecsó a Sztárboxban jelentette be, hogy apa lesz.

Schboert Norbi

Schobert Norbert nem először okozott komoly meglepetést, amikor a Beköltözve Hajdú Péterhez pénteki adásában kijelentette, hogy nem hisz a Holdra szállásban. Schobert számára érthetetlen, hogy a csillagászok hogyan tudták pontosan meghatározni a Hold gravitációs erejét 1969-ben. Kifogásolta emellett azt is, hogy egy külső kamera rögzítette az űrhajó érkezését, ami szerinte azt sugallja, hogy valakinek már korábban ott kellett lennie. Az amerikai zászlót kitűzéséről pedig szarkasztikusan megjegyezte, hogy az „űrszél” helyett egy ventilátor okozhatta a lobogást. Az alábbi videóban 8:40-től látható a Holdra szállásról szóló rész.

Király Viktor

Király Viktor nemrég egy Azahriah dal feldolgozásával örvendeztette meg követőit. Az énekes rendre dolgozza át más előadók slágereit, ám ezúttal a jelek szerint rossz lóra tett. Királyt sokan támadták, amiért a korábban Paul Street néven alkotó előadó nótájához nyúlt. Az énekes 24 órán elérhető Instagram-történetben reagált a helyzetre – írta meg az NLC.

„Ha követitek a TikTok-omat, akkor szoktam nagyon sokszor feldolgozást énekelni… Mindig úgy fogadjátok, hogy de jó, ez egy feldolgozás, vagy jól éneklem vagy rosszul, de az a lényeg, hogy teljesen tiszta mindenkinek, hogy ez egy feldolgozás. Az a kérdés, ha feldolgozom ugyanezzel a gondolattal, hogy egyszerűen csak szeretem a dalt, felakarom dolgozni, át akarom énekelni kicsit Viktorosan, akkor miért mások a szabályok, hogyha egy magyartól éneklem?! Nekem nem. Tudjátok miről beszélek, feldolgoztam egy Azahriah dalt, ami számomra egy nagyon szimpatikus dal. Úgy éreztem, ugyanolyan Viktorosan tudom cover-ként énekelni… Tele van olyan kommentekkel, hogy versenyt csináltok, kié a jobb… Nem erről szól a cover. Azok a legjobb kommentek, amikor azt mondják: »Viktor, maradj a saját dalaidnál«”

Szegedi Fecsó

Izgalmakból ezúttal sem volt hiány a Sztárboxban, azonba ezúttal nem csak hatalmas pofonokat, hanem egy nagy bejelentést is tartogatott a műsor. Tegnap este Szegedi Fecsó párja, Bea nagy pocakkal jelent meg a nézőtéren. Miután Fecsó megverte Curtist, a ringben állva árulta el, hogy ismét apa lesz, méghozzá megint kisfia születik.

(Borítókép: Schobert Norbi. Fotó: Rostás Bianka/Velvet)