Hírösszefoglalónkba még: az összetört Tóth Gabit a színfalak mögött vigasztalta a kedvese, Feke Pál kedvese gyönyörűen fest a címlapon, csalók próbálták meg kihasználni Kökény Attilát.

Bochkor Gábor

A Retro Rádió hallgatói igencsak meglepődhettek, amikor hétfő reggel nem Bochkor Gábor szólt bele először a mikrofonban. A rádiós minden előzmény nélkül maradt távol a műsortól, és a jelek szerint ezúttal nem betegség áll a dolgok hátterében, hiszen a kollégái sokat sejtetően ennyit írtak a Facebookon:

Eltűnt a Showman!

A Bors beszámolója szerint végül a műsorvezetők bejelentették, hogy Bochkor Gábor igazoltan hiányzott a műsorból. Az viszont titok maradt, hogy miért.

Tóth Gabi

A Blikk szerint Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásának szünetében hangot adott a nemtetszésének, amiért két versenyzője is hátul állt a tabellán. A bulvárlap munkatársa azt is kiszúrta, Papp Máté Bence a backstage-ben próbálta vigasztalni, ölelgetni az összetört énekesnőt, akinek a félelme végül beigazolódott: a műsor végén Oláh Viviennek kellett búcsúznia.

Feke Pál

Gyönyörű fotósorozat készült Feke Pál párjáról, akit bár a HírTV híradósaként rendszeresen láthatunk a képernyőn, a lapok hasábjain mégis ritkábban mutatja meg magát. Ezúttal a Hot! magazin felkérésére mondott igent. A címlapfotókon kutyájukkal, Rozival pózol.

Kökény Attila

Az Instagram-oldalán hívta fel a figyelmet Kökény Attila arra, hogy a nevével próbálnak adathalászok pénzt kicsalni a közösségi oldalakon, így körültekintésre és elővigyázatosságra intette a követőit az egy napig elérhető Instagram-történetében.

„Figyelem! Sajnos, egyre több internetes csaló jár el a nevemben, aki pénzt akar kicsalni tőletek! Soha, senkitől, semmilyen körülmények közt nem tettem és nem tennék ilyet! Akinek esetleg érkezett az e-mail-fiókjába, Facebookra, Instagramra, TikTokra üzenetként a nevemben, miszerint pénzt vagy bármit kér tőletek, azonnal jelentsétek a profilt és ne reagáljatok rá! Köszönöm szépen! Vigyázzatok magatokra, az értékeitekre!” – írta az énekes.

(Borítókép: Bochkor Gábor. Fotó: Kaszás Tamás/Index)