Hollywood egyik legnagyobb sztárja, Brad Pitt, ismét szerelmes! Az ékszertervező Ines de Ramon oldalán új fejezet kezdődik az életében. Egy év randizás után a kapcsolatuk virágzik, és úgy tűnik, Pitt végleg lezárta a fejezetet Angelina Jolie-val.

Brad Pitt, a Pénzcsináló című film sztárja, és az elbűvölő ékszertervező, Ines de Ramon már egy éve alkotnak egy boldog párt. Egy megbízható forrás szerint az 59 éves színész és a 33 éves de Ramon kapcsolata remekül alakul. Ez az első komoly kapcsolata Pittnek Angelina Jolie-tól való szakítása óta. 

Brad büszkén mutatja be Inest mint barátnőjét, és láthatóan nagyon jól érzik magukat együtt” 

– mondta egy bennfentes a People magazinnak.

Brad Pitt és Ines de Ramont a Los Angeles-i LACMA Art+Film gálán látták őket együtt először. Ezen az eseményen Pitt fontos feladatot látott el: ő vezette fel azt az emlékműsort, amit barátja és gyakori kollégája, a neves filmrendező David Fincher tiszteletére szerveztek. Bár nem készültek róluk közös fotók, a jelenlévők szerint a kölcsönös vonzalom és a közöttük lévő kémia egyértelműen érezhető volt.

Egészen el voltak ragadtatva egymástól” 

– nyilatkozta egy forrás a People magazinnak.

A bennfentes még hozzáfűzte, hogy a pár nevetgélve és tréfálkozva beszélgetett a körülöttük lévőkkel a sztárokkal zsúfolt gálán, és láthatóan nagyon jól érezték magukat. 

A nyári hónapokat is gyakran együtt töltötték Európában, ahová de Ramon többször is elutazott, hogy meglátogassa Pittet, miközben ő egy Forma-1-es filmet forgatott.

Egy közeli forrás szerint Brad Pitt és Ines de Ramon kapcsolata nagyon szilárd, és mindketten teljes mértékben elkötelezettek egymás iránt. Miután Pitt 2016-ban elvált Angelina Jolie-tól, nevét több hírességgel is összefüggésbe hozták, de most úgy tűnik, Ines de Ramonban találta meg az igazi boldogságot.

Az első közös nyilvános fellépésük 2022 novemberében volt, amikor a színfalak mögött fotózták le őket Bono egyik Los Angeles-i koncertjén. Akkor a források a People-nek azt mondták, hogy „néhány hónapja” randiztak.

Nem kérdés, hogy a szabadidejüket előszeretettel töltik együtt, legyen szó film premierjéről vagy személyes ünnepekről. Ezt bizonyítja, hogy de Ramon Pitt mellett volt a Babylon című film premierjén, és együtt ünnepelték a színész 59. születésnapját is, ezután a pár egy romantikus kiruccanással ünnepelte az újévet Mexikóban, Cabo San Lucasban.

A színész apró figyelmességekkel is gyakran kedveskedik újdonsült párjának, Ines de Ramonnak. Például Valentin-napon Pitt egy nagy csokor virággal lepte meg őt, ami tovább erősítette a köztük lévő szoros kapcsolatot. Ezek után nem meglepő, hogy Ines de Ramon tavaly májusban elvált korábbi férjétől, a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesley-től. Ezzel a gesztussal is egyértelműen jelzik egymás felé, hogy mindketten komolyan veszik kapcsolatukat, és mint pár, együtt tervezik folytatni az életüket.

(Borítókép: Brad Pitt. Fotó: Getty Images)