Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Nicolas Cage fia, Weston Cage Coppola arcát tekintve kifejezetten hasonlít apjára, akinek külsejéért egykor nők milliói rajongtak. Coppola stílusa merőbe eltérő apjáétól: nehéz eldönteni, hogy ijesztő, vagy menő. 
  • Dua Lipa nemrégiben törölte szinte az összes fotóját a közösségi média oldalakról, majd szépen lassan újra elkezdte feltölteni azokat, nem is akármilyen képekkel. Legutóbb egy olyan fotót töltött fel, amelyen alsóneműjét harisnyára húzta fel. Érdekes párosítás, de a rajongók imádták.
  • Neymar a hölgy rajongók legnagyobb örömére egy alsóneműreklámban vállalt szerepet. A Skims reklámfilmjét az Instagram-oldalán is megosztotta a brazil focisztár. 
  • Alföldi Róbert is megszólalt a Nemzeti Színházban történt szörnyű baleset után. A rendező szerint csak az a fontos, hogy Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia mielőbb felépüljön.
  • Schobert Lara nemrég 10 évvel fiatalabb kedvesével Kazincbarcikán kezdett új életet. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke rögtön egy nagy lehetőséget kapott: megtarthatta első edzését a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. Az eseményről az Instagram-oldalán osztott meg néhány fotót. 

(Borítókép: Weston Coppola Cage és Nicolas Cage. Fotó: JC Olivera/Getty)