Arnold Schwarzenegger ismét botrányba keveredett: először egy ismeretlen nővel csókolózott, most pedig Palácsik Timeával tűnt fel egy biciklitúrán, ahol egy félreérthető puszi is elcsattant. Schwarzenegger hűtlensége újra a címlapokon.

Arnold Schwarzenegger, a 76 éves hollywoodi akciósztár, éppen Los Angelesben, egy biciklis kiruccanáson egy félreérthető puszit adott a 41 éves Palácsik Timinek. Ez mindössze néhány nappal azután történt, hogy Schwarzenegger egy ismeretlen nővel csókolózott, miközben már egy évtizede tartó kapcsolatban él Heather Milligannel - írta meg a Dailymail. 

A legendás filmsztár és a három évtizeddel fiatalabb Palácsik Timea vasárnap egy kellemes biciklizés közben váltottak egy félreérthető puszit Venice Beach-en, Kaliforniában. Úgy tűnik, a fitnesz szerelmesei igazán aktív napot töltöttek, hiszen nemcsak kerékpároztak, hanem a híres Gold's Gym edzőteremben is megfordultak.

A Terminátor sztárja, Schwarzenegger, aki 2013 óta romantikus kapcsolatban él Heather Milligan fizioterapeutával, a múlt héten Santa Monicában, Kaliforniában ismét egy biciklis kiránduláson csípték el, mután egy szőke, ismeretlen nővel csókolózott. Nem teljesen világos, hogy a filmsztár kapcsolata a titokzatos nővel és Timeával romantikus jellegű-e, hiszen az elmúlt hónapokban gyakran látták őt Milligannel együtt.

Schwarzenegger és Milligan szeptemberben részt vettek a müncheni Oktoberfesten, amely Schwarzenegger számára évről évre visszatérő esemény. Ráadásul a múlt hónapban Londonban is együtt látták őket bevásárlás közben, ahol források a TMZ-nek azt jelentették, hogy a pár ugyan nem jegyezte el egymást, annak ellenére, hogy Milligan egy drága gyűrűt viselt.

Schwarzenegger a People magazinnak szeptemberben azt mondta, hogy fantasztikus a kapcsolata Milligannel, mivel annyi közös van bennük:

Imádom, hogy ő is szeret dolgozni. Teljesen önálló. Egyszerűen pokolian céltudatos. Nagyon sokra tartom őt” 

Schwarzenegger Milligant családi életük „hajtóerejének” nevezte, mivel ő gondoskodott elhunyt szüleiről a rákkal vívott küzdelmeik alatt. Beszámolt arról is, hogy az év elején Nebraskában segített a nagymamáján.

„Minden este legalább fél órát beszél a nagymamájával telefonon” – mondta Schwarzenegger.

Ilyenkor ismered meg igazán az embert!”

Ezek után különösen meglepő, hogy Schwarzenegger most éppen titokzatos kirándulásokkal és váratlan flörtökkel kerül a figyelem középpontjába.

(Borítókép: Arnold Schwarzenegger. Foto: Getty Images)