Hírösszefoglalónkba még: Marics Peti a gyerekkoráról vallott, bosszút állt Herczeg Zoltánon a megcsalt párja.

Gáspár Bea és Győző

Már 30 éve él egymás mellett Gáspár Bea és Győző. Korábban a pár magánéletét nyilvánosan követhették végig a nézők az egykori reality-sorozat részeként, azonban ma már inkább a nyugalmat keresik maguknak. Most, hogy mindkét lányuk kirepült a családi fészekből, több időt fordítanak egymásra.

A pár életében voltak hullámvölgyek, de képesek voltak mindig megbocsátani egymásnak.

Az a titok, hogy nincs titok.

Egymás között és egyébként sincs. A bizalom nagyon fontos a szeretet mellett, a szerelem ugyan az évek során mély szeretetté alakul át, de ez természetes folyamat. A tolerancia és az egymás iránt érzett tisztelet elengedhetetlen egy tartós házassághoz” – fejtette ki a házaspár a Hot! magazinnak.

Győzőben az tetszik, hogy szeret mindig megújulni, ami a hétköznapokra is igaz, meglepetéseket szokott kitalálni.

Nem extra dolgok ezek: váratlanul elvisz vacsorázni, templomba megyünk vagy egy új helyet fedezünk fel” – tette hozzá Gáspár Bea.

Gáspár Győző pedig azt emelte ki, hogy egy kapcsolatban milyen fontos szerepet tölt be a szexualitás.

A kiegyensúlyozott párkapcsolatnak lényeges eleme a jó szexuális élet is, amit pont Bea kotyogott ki a minap.

Szerintünk ez nem korfüggő, csak az egészségtől függ, és a párt még szorosabban képes összefűzni” – fogalmazott.

A pár azt is elárulta, hogy nagyon várják már az unokákat, de még arra várniuk kell, mert még nincsenek olyan élethelyzetben a gyermekeik.

Marics Peti

Marics Peti hétről hétre elkápráztatja a nézőket és a zsűriket a Dancing with the Stars műsorában, aminek kapcsán elmondta, hogy nagyon kemény sportnak tartja a táncolást. Hozzátette, hogy nagyon felnéz az élsportolókra, ugyanis egykor ő is az akart lenni, ám végül a zene közbeszólt, így lemondott a sporttal kapcsolatos álmairól.

Az énekes elárulta, hogy a szüleiazt akarták, hogy mindenképpen fejezze be az egyetemet, de utána elfogadták, hogy zenész lesz belőle. Az előadónak két bátyja van, s meglátása szerint a szüleinek nem volt egyszerű feladata velük gyerekként.

„Azért szerintem három fiúgyerekkel nem sok jóra számíthat az ember! Nehezen bírták, de mivel két bátyám van, már hozzászoktak ahhoz, hogy ez egy melós sztori.

Szerintem nagyon ügyesek voltak, mert sikerült felnevelniük mindhármunkat. A mai napig jó velük a kapcsolatom, eljönnek a koncertjeinkre, és most is nagyon szurkolnak nekem a Dancingben”

– mesélte a Hot! Magazinnak Marics Peti, aki a műsor után sem hagy fel a táncolással, mivel kamatoztatni akarja az eddig megtanultakat a fellépésein is.

Ezek a mozdulatok eddig csak ösztönből való hullámzások voltak. Viszont most már talán lesz benne néhány igazi táncos lépés is

– említette meg

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán hisz a karmában, és úgy véli, valójában azért is kellett hónapokig vezekelnie a börtönben, mert elárulta a párját, Mariannt, kiárusítva a kapcsolatukat.

Azonban nem a börtön volt az egyetlen büntetés, amit kapott azért, mert megcsalta párját, Mariannt, aki akkor találta meg más nőkkel folytatott üzenetváltásait, amikor a divattervező a börtönben volt.

„Sokáig nem engedélyezték, hogy Jolcsy (Mariann beceneve – a szerk.) meglátogasson, ezért fogalmam sem volt arról, hogyan viseli, hogy kiderültek az ellene elkövetett aljasságaim.

Nem voltam tisztában azzal, pontosan min megy keresztül és milyen lelki mélységeket él meg”

– kezdte a Blikk szerint a napokban megjelent Divatmajom a ketrecben című könyvének bemutatóján Herczeg Zoltán, aki úgy véli, részben a látogatási tilalom mentette meg a kapcsolatukat, mivel mindkettejüknek volt ideje gondolkodni.

„Miután Jolcsy is bejöhetett hozzám, az egyik látogatás alkalmával közölte velem, hogy voltak olyan következményei is a tetteimnek, amiről még nem tudok... Nagyon óvatosan és finoman elkezdte felvezetni, hogy történt valami a közös otthonunkban tárolt, pótolhatatlan kollekciómmal” – árulta el Herczeg Zoltán.

Kiderült párja dühében számtalan ruháját, értéktárgyát és festményét szétvágta, elégette vagy valamilyen más módon tönkretette.

„Amikor megtudtam, hogy az összes ruhámat szétvágta, a világ minden tájáról gyűjtött, egzotikus bőrökből készített csizmáimat neonzöld festékkel öntötte le, azt hittem, megőrülök. Hiszen unikális darabok váltak szemétté, olyan különlegességek, amelyeknek már a készítője sem él.

Ám a legjobban talán az eltüzelt festményeket sajnáltam, amelyeket kortárs művészektől kaptam, illetve a többmilliós, egyedi kerékpáromat, amelynek kígyóbőrrel volt bevonva a karbon váza”

– mesélte el a divattervező.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Kaszás Tamás/Index)