Nem meglepő, hogy a sztárok házasságait gyakran kétkedve figyelik a rajongók, ugyanis sokszor nagyon tiszavirág-életűek. A leghíresebb rövid kapcsolat Britney Spears és Jason Alexander nevéhez köthető, akik 2004-ben mindösszesen 55 órára kötötték össze életüket. Azonban számos olyan hírességet is találunk, aki párjával átvészelte a nehezebb időszakokat és kiállták az idő próbáját.

Rita Wilson és Tom Hanks

Tom Hanks 1981-ben, az ABC szitkomjának forgatásán találkozott Rita Wilsonnal, amikor a színész még házas volt. Tom Hanks azonban nem tudott ellenállni Rita Wilsonnak és 1987-ben elvált középiskolai szerelmétől és nyilvánosságra hozta kapcsolatát az Oltári nő színésznőjével.

A pár 1988-ban házasodott, azóta pedig már két gyermekük is van. Hihetetlenül hosszú, 35 éves házasságuk alatt számos nehézséget átvészelt a pár, a legnehezebb pillanatokat akkor élték meg, amikor Rita Wilsont mellrákkal diagnosztizálták.

Pauletta Pearson és Denzel Washington 

Denzel Washington is egy forgatáson találkozott szerelmével, akár csak Tom Hanks. A színész 1977-ben ismerkedett meg Pauletta Pearsonnal Wilma című film forgatásán, madj egy évvel később randizni is kezdtek. Első randijukkal azóta is gyakran viccelődnek, mivel a nap folyamán a színész kfogyott a pénzből, így a színésznőnek kellett kifizetni a taxit.

Az ő kapcsolatuk azonban nem indult annyira zökkenőmentesen, mint Tom Hanks és Rita Wilson kapcsolata, ugyanis a színésznek háromszor kellett megkérnie a színésznő kezét mire ő igent mondott volna. Végül 1983-ban házasodtak össze és az elmúlt 40 évben végig kitartottak egymás mellett, sőt 1995-ben még egyszer megerősítették házasságukat.

Victoria Beckham és David Beckham

Nem meglepő módon az énekesnő és a focista egy labdarúgó mérkőzés során ismerkedett meg egymással 1997-ben, ami után két évvel, 1999-ben össze is házasodtak. Az azóta eltelt 24 évben a pár nem ingott meg és boldogságban nevelték fel négy gyermeküket.

A pár 2017-ben megerősítette házasságát, kapcsolatukról és annak nehézségeiről pedig a Netflix  Beckham című dokumentum sorozatában mesélnek, ami idén szeptemberben jelent meg.

Beyoncé és Jay-Z

Gyakran emlegetik a legtehetségesebb sztárpárként Beyoncét és Jay-Z-t, de a két zenész nem csak a fiatal énekesek és rapperek számára lehet ideál, hiszen a házasságukkal és példát mutatnak. Jay-Z 31 éves volt, amikor 2000-ben megismerkedett az akkor még csak 18 éves Beyoncéval és hamar egymásba is szerettek.

A házasságra azonban sokat kellett várni, ugyanis csak 2008-ban fogadtak egymásnak örök hűséget, teljes titokban. Az azóta eltelt 15 év alatt született három gyermekük és több közös számuk is, amik közül a leghíresebbek a Drunk in Love és a Deja Vu.

Penélope Cruz és Javier Bardem

A színész páros már 1992-ben megismerkedett egymással a Jamón Jamón forgatásán, de nem estek szerelembe egyből. Azonban az évek során számos produkció kapcsán kellett együtt dolgozniuk, míg végül 2008-ban, a Vicky Cristina Barcelona film felvételei alatt össze jöttek.

A pár két év randizás után, 2010-ben kötötte össze életét, az azóta tartó 13 éves házasságuk alatt pedig két gyermekük született, de igyekeznek titokban tartani magánéletüket.

(Borítókép: Rita Wilson és Tom Hanks. Fotó: GettyImages)