Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A Szerencsekerék csinos műsorvezetője, Sydney van den Bosch egy olyan trükkösen elkészített fotót osztott meg az Instagram-oldalán, hogy sokan azt találgatják, vajon visel-e a fotón alsóneműt. 
  • Jákob Zoltán ország-világ előtt kereste a szerelmet a TV2 A Nagy Ő című produkciójában, ám családi életéről mégis keveset tudni. Nemrég egy főzős videóban mutatta meg fiát, aki az ő cégében dolgozik.
  • Hosszú Katinka ritkán enged betekintést a magánéletébe, ráadásul immáron édesanyaként a priotitásai is megváltoztak, minden pillanatot gyermekének szentel. A szülés óta mindössze néhány képet osztott meg kislányáról, Kamíliáról, azonban most újra felbukkant az Instagram-odalán. (A fotó a második képen látható.)
  • Courteney Cox a kedvenc közös jelenetükkel és egy szívszaggató üzenettel búcsúzott Matthew Perrytől az Instagram-oldalán.
  • Szoboszlai Dominik is megérkezett a válogatott edzőtáborába, Telkibe. A magyar válogatott hosszas huzavona után Szófiában lép pályára. Ha a csütörtökön rendezett mérkőzést megnyerik a mieink, akkor automatikusan kijutottunk az Európa Bajnokságra.

(Borítókép: Sydney van den Bosch. Fotó: Kaszás Tamás/Index)