Király Linda, aki korábban mérgező kapcsolatokban élt, most őszintén beszélt szerelmi életéről és arról, hogy készen áll az új szerelemre.

Az énekesnő tabuk nélkül vallott életéről, elárulva, hogy minden kapcsolata 8-10 évig tartott.

„Az, hogy most nincs kapcsolatom, az egy tudatos döntés volt. Nem úgy fogom fel, hogy még mindig szingli vagyok, de már lassan azért jöhetne” – tárta ki szívét a nézők előtt.

Linda hozzátette, hogy nőiességének megélése és a tánc szeretete a jövőben is megmarad az életében, amelyek rengeteget adtak neki a DWTS során. Jól esik neki, hogy hasonló alkatú nőknek ad önbizalmat. 

Janza Kata és Kamarás Iván

Janza Kata és Kamarás Iván karácsonyi koncertjükre készülnek, és a Mokka adásában osztottak meg részleteket a projektjükről és magánéletükről. Kata elárulta, hogy fiával, Samuval Szlovéniában jártak, ahol a hegyekben való kikapcsolódás és kirándulás volt a program.

Egy csoda volt!"

– így jellemezte Kata az utazást, amely Samu számára különösen izgalmas volt. 

Kamarás Iván a pihenés fontosságát hangsúlyozta, elmondva, hogy számára ez általában aktív kikapcsolódást jelent, mint például a sportolás.

Természetesen meg kell tisztelni vele a munkát, hogy felkészülünk"

– mondta Iván a koncertre való felkészülés kapcsán.

Hozzátette, hogy a zenei fellépéseknél nagyzenekarokkal dolgoznak, ami limitált próbákat jelent. Iván felfedte, hogy két-három próba után már a színpadon van a produkció.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán, aki a paprikaföldektől indult és mára milliárdossá vált, most megjelent könyvében osztja meg sikerének titkát. A könyv, amely nem csupán életrajzi alkotás, hanem tanácsadó jellegű is, bemutatja, hogyan érhető el a boldogság és a siker.

A sztár a Mokka műsorban mesélt arról, hogy eleinte kételkedett a könyvírásban, de végül elfogadta az ötletet.

Még nem érzem magam elég öregnek ehhez”

– gondolta kezdetben, de rájött, hogy már van mit megosztania az olvasókkal.

A könyvben Jákob Zoltán saját sikereihez vezető útját tárja fel, és tanácsokkal látja el az olvasókat, hogy ők is elérhessék céljaikat.

Jákob hangsúlyozza az önismeret fontosságát:

Először önmagunkat kell megismernünk, fel kell térképeznünk, ki vagyunk valójában”

A könyv inspirációt és motivációt nyújt az olvasóknak, segítve őket a boldogság és a sikeres vállalkozás elérésében. A szakmai akadályokról is mesél, amelyekkel szembenézett:

Sikerült nekem, másoknak is sikerülhet.”

Jákob Zoli azt is elismeri, hogy a pénz önmagában nem boldogít:

Nem a pénz tesz boldoggá, hanem az, hogy felépítjük önmagunkat”

A pénz csupán egy ráadás, amely több szabadságot és lehetőséget ad az életben. A könyv így nem csak egy életrajz, hanem egy útmutató is, amely segít az olvasóknak megtalálni saját útjukat a boldogsághoz és a sikerhez.

(Borítókép: Király Linda. Fotó: Zöld Fanni/Index)