A Formula-1 világából ismert finn pilóta, Valtteri Bottas, aki korábban a Mercedes csapat tagja volt, most egy teljesen új területen próbálja ki magát. Egy meztelen naptár kiadásával hívja fel a figyelmet a prosztatarák kutatásának fontosságára.

Valtteri Bottas, a Formula-1 világából ismert pilóta, aki a Mercedes csapatától az Alfa Romeo istállóhoz szerződött, most egy rendkívül merész projektbe kezdett: egy teljesen meztelen naptárt dobott piacra. Ez a naptár nemcsak a rajongók számára jelent izgalmas újdonságot, hanem a jótékonysági kezdeményezések támogatóinak is figyelmét felkelti.

"A 'Bottass 2024' elnevezésű naptár 13 merész képet tartalmaz, amelyek biztosan melegséget visznek a hideg téli estékbe azoknak, akik megvásárolják. A naptár ára mindössze 20 dollár, ami körülbelül 6,920 forint. Ebből az összegből 5 dollár (körülbelül 1,730 forint) kerül átutalásra egy prosztatarák kutatását támogató alapítványnak.

Nem ez volt az első, és úgy tűnik, nem is az utolsó olyan ötlete Bottasnak, amellyel másokat meglep. Emlékeznek még arra a fotóra, amikor meztelenül fürdött egy folyóban? Nos, ez a kép annyira népszerű volt a közösségi médiában, hogy még Lewis Hamilton, Bottas egykori csapattársa is kapott belőle egy kinagyított változatot – természetesen ajándékba.

Visszatérve a naptárra: leleplezése egy vicces videóval történt, amelyben Bottas megmutatta, hogy igenis van humorérzéke. Aki tehát szeretné egy évig Bottas merész és vicces oldalát csodálni, az könnyedén megvásárolhatja a naptárat egy online linken keresztül.

(Borítókép: Valtteri Bottas. Fotó: Getty Images)