Elképesztően sok sztár ment el, hogy megünnepelje Leonardo DiCaprio születésnapját, de így se volt senki, aki elvigye a rivaldafényt a 49 éves Oscar-díajas színészről, aki a buli egy pontján úgy döntött, hogy előadja az ünneplőknek a Gang Starr „DWYCK” című számát.

Leonardo DiCaprio 49 éves lett, aminek apropóján tartott egy hatalmas bulit tartott Beverly Hills-i villájában. Az estére hivatalos volt többek között Kim Kardashian, Lady Gaga, Beyoncé,Jay-Z, Olivia Wilde, Chris Rock, Salma Hayek, Channing Tatum és Zoe Kravitz. Természetesen ott volt az eseményen Toby Maguire, aki gyerekkora óta legjobb barátja az ünnepeltnek és beszámolók szerint látták a helyszínen Rita Ora-t, Taika Waititit és Zoe Saldana-t is.

A sztárokkal tűzdelt ünnepség telefon mentes volt, azaz minden résztvevőnek le kellett raknia készülékeit, hogy ne készülhessenek felvételek az estéről, azonban valakinek mégis sikerült megörökíteni az este egy pontját.

Az felvételen látszik, ahogy az ünnepelt mikrofont ragad, hogy előadja közönségének a Gang Starr 1994-es, a DWYCK című klasszikusát.

Az ET információi szerint a sztárt a buli egy pontján barátai felkapták, majd a levegőbe dobálva ünnepelték őt, a buli pedig egészen hajnali négyig tartott.

(etonline)

(Borítókép: Leonardo DiCaprio. Fotó: GettyImages)