A szerelem gyakran a legváratlanabb helyzetekben és körülmények között kezdődik, és ez alól még a hollywoodi hírességek sem kivételek. Összegyűjtöttünk öt esetet, amikor sztárok romantikus kapcsolatba kerültek fodrászaikkal, testőreikkel, táncosaikkal és más munkatársaikkal. Ezek a történetek nem csak a szerelem sokszínűségét mutatják be, hanem azt is, hogy a hírnév és a reflektorfény ellenére a sztárok is ugyanúgy vágyakoznak az intimitás és kötődés után, mint bárki más.

1. Patrick Dempsey és Jillian Fink: a szerelem első vágásnál

Patrick Dempsey, a Grace Klinika sztárja, 1997-ben ismerte meg jövendőbeli feleségét, Jillian Finket, aki akkoriban fodrászként dolgozott. Dempsey egy interjúban a People magazinnak így emlékezett vissza:

Beléptem a fodrászatba, ahol dolgozott, és amint megláttam őt a szobában, teljesen elvarázsolt a látványa.” 

A vonzalom kölcsönös volt, és a pár 1999-ben összeházasodott. Azóta is boldog házasságban élnek, ami ritkaságszámba megy Hollywoodban.

2. Ethan Hawke és Ryan Shawhughes: A dadától a társig

Ethan Hawke, aki korábban Uma Thurman felesége volt, feleségül vette Ryan Shawhughes-t, aki rövid ideig a gyerekeik dadájaként dolgozott. Hawke a Guardiannek adott interjújában tisztázta a helyzetet: 

Ryannel az irodalmi ügynökömön keresztül találkoztam, és valóban Maya és Levon egyik dadája volt egy forgatáson.”

A kapcsolatuk csak évekkel később, Hawke előző házasságát követően mélyült el. 2008 óta házasok, és azóta két gyermekük született.

3. Heidi Klum és Martin Kristen: a testőrből lett szerelmi kötődés

Heidi Klum, a német szupermodell és televíziós személyiség, 2012-ben kezdett randevúzni Martin Kirsten testőrével. Klum egy interjúban elmondta: 

Martin egy nagyszerű ember, és nemrég egy teljesen más oldalról ismertük meg egymást.” 

Bár a kapcsolatuk nem tartott örökké, Klum elismeri, hogy Kirsten fontos szerepet töltött be az életében, különösen a gyerekei védelmében játszott szerepe miatt.

4. Jennifer Lopez és Casper Smart: a táncos, aki meghódította a szívét

Jennifer Lopez, az énekesnő és színésznő, 2012 és 2016 között randevúzott Casper Smarttal, aki korábban tartalék táncosként dolgozott neki. Smart egy interjúban az E! News-nak elmondta: 

Sokáig csak szakmai kapcsolat volt közöttünk, mielőtt bármi más kialakult volna. Aztán egyszer csak minden spontán módon történt. Ott volt közöttünk a kémia, aminek nem lehetett ellenállni.”

Bár kapcsolatuk véget ért, továbbra is jó viszonyban vannak.

5. Hilary Swank és John Campisi: az ügynökből lett szerelmi partner

Hilary Swank, az Oscar-díjas színésznő, 2007 és 2011 között randevúzott korábbi ügynökével, John Campisivel. Swank az InStyle magazinnak adott interjújában beszélt a kapcsolatukról: 

Hiszek a házasság szentségében. John és én, tudod, mindketten hosszú házasságban éltünk, és ez nem olyasmi, amibe vissza kell rohannunk.”

Bár végül nem jutottak el az oltárig, kapcsolatuk mély és bensőséges volt.

(Borítókép: Patrick Dempsey és családja. Fotó: Getty Images)