Reggeli hírösszefoglalónkban még: ki kellett menekíteni a Survivor versenyzőit, Szulák Andrea a nőiességről mesélt.

Hujber Feri

Hujber Feri, aki egy időben az ország legnépszerűbb színésze volt, most hosszú évek után visszaköltözött Magyarországra. A színész 2003-ban hagyta el hazánkat, bár néhány alkalommal feltűnt még a magyar nyilvánosságban botrányaival.

Az RTL műsorában Hujber Feri most elárulta, mi állt furcsa viselkedésének hátterében.

Először a Valami Amerika 3 sajtóbemutatójáról emlékezett meg a színész, ahol a résztvevők szerint nagyon zavartan viselkedett.

Akkor én éppen Kanadából jöttem haza, maradjunk annyiban, hogy ott – fű, hasis – mindent toltam

– árulta el a kendőzetlen valóságot.

A legemlékezetesebb botránya azonban egy szintén 2017-es szerepléséhez köthető, amikor kifejtette a Mokka műsorában, hogy véleménye szerint Jézus csupán egy színész volt.

Azt állítom, hogy Jézus színész volt, de nem ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú. Erről szól az egész

– fejtette ki akkor.

A megdöbbentő kijelentések felkavarták a médiát, sokan nem értették, mi történhetett a színésszel. „Amikor az a reggeli műsorőrület volt, a fél világ arról beszélt, hogy hányféle mentális betegségben szenvedhetek, mennyire voltam bemindenezve” – emlékezett vissza az esetre Hujber, majd elárulta, mi okozta a furcsa viselkedését.

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba: két kávé volt bennem aznap reggel

– jelentette ki. Hujber elmondta azt is, hogy tisztában van a rendszeres fűfogyasztás káros hatásaival és bár volt időszak, amikor ragaszkodott ahhoz, hogy reggelente elszívjon egy cigit a forgatások előtt, sosem használt semmilyen más szert.

Survivor

Elérte egy vihar a Survivor versenyzőinek szigetét, a játékosok alig aludtak, összedőlt a menedékük és egyetlen száraz ruhájuk sem maradt.

Ha százszor nem jutott eszembe, hogy feladom, akkor egyszer sem

– mondta Viki a szörnyű estéről, bár akkor még nem is sejtették, hogy a java csak ezután jön. A tengeren feltűnt egy motorcsónak, amellyel Varga Miklós Joe érkezett meg a szigetre. A műsorvezető nem vesztegette az idejét és egyből a lényegre tért.

Elérte a tájfun a Fülöp-szigeteket. Az összes sziget, legfőképp ez, veszélyben van.

Evakuálni kell benneteket, és ez most nem vicc. Tényleg, halál komolyan mondom. Pár percetek van, hogy összepakoljátok a személyes holmitokat. Többet ide vissza nem tudtok jönni” – jelentette ki határozottan, ami után mindenki rohant csomagolni.

Szulák Andrea

A színésznő éppen a Mirandolina című darab címszerepét alakítja. Úgy véli, sok a hasonlóság közte és a karakter között.

Ez a szerep nekem a nőiesség igenléséről szól.

Nem arról a feminizmusról, ami azt sulykolja, hogy egy nő is el tud tolni egy teherautót, ha akarja, hanem éppen arról, hogy huncut, csalafinta módjukon az asszonyok hogyan tudják elérni azt, amit akarnak” – nyilatkozta Szulák Andrea a Best Magazinnak.

A színésznő elárulta, hogy őt a legtöbben határozottnak tartják, pedig szeret gyönge, esendő nő lenni, azonban azt az oldalát csak azoknak mutatja meg, akiket szeret. Azt is elmondta, hogy kifejezetten élvezi a klasszikus női feladatokat: szépítgeti az otthonát, süt-főz, és imád kötni, horgolni, varrni.

Nem vagyok az a típus, aki királylányként sértődötten ül a tornyában és várja a megmentőjét. Én megmentem magam

– tette hozzá. Szulák Andrea úgy látja, hogy manapság túl sokat beszélünk a nők elférfiasodásáról. Szerinte a kelleténél többet okoskodunk arról, hogy a mai világban mennyi nőnek kell férfias feladatokat elvégeznie, noha például a második világháború alatt a nők nem értek rá lamentálni, amikor át kellet venniük a férfiak munkáját.

Terhek, fájdalmak, drámák, tragédiák mindig történnek. Ilyenkor menni kell előre

– magyarázta.

(Borítókép: Hujber Ferenc. Fotó: Kaszás Tamás/Index)