Varsányi Réka, az Ázsia Expressz műsorból ismert, őszintén mesél arról, hogyan ért véget a kapcsolata Alekoszszal, és hogyan tervezi tovább az életét ezt követően.

Varsányi Réka és Alekosz kapcsolata az Ázsia Expressz forgatásán kezdődött, de most véget ért. Réka elárulta, hogy bár szakítottak, nincs köztük harag. 

Most arra koncentrálok, ami szép volt közöttünk”

– mondja őszintén.

A műsorban szerzett tapasztalatok sokat jelentettek Rékának. Úgy érzi, sokat tanult magáról, és örül, hogy a nézők is látták ezt. Célja az volt, hogy a gyermekei büszkék legyenek rá, és ezt a személyiséget szeretné megőrizni a mindennapokban is. 

Réka korábban sokat küzdött az önbizalommal, különösen a túlsúlya miatt. Most, a műsor után, jó kapcsolatot ápol a többi versenyzővel, és reméli, hogy ezek a barátságok még szorosabbá válnak a jövőben.

Wolf Kati

Wolf Kati, aki hosszú ideje a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja, most egy merész újítással készül: teljesen megváltoztatta stílusát. Az énekesnő azt mondja, mostanra megtanulta elfogadni magát, és ez a változás hallható legújabb lemezén is.

Kati elárulta, hogy élete során tapasztalt boldogságok és nehézségek mind beépültek a dalokba. 

Ebben a korban nem könnyű öregedni, főleg, ha mindenki figyel” 

– mondja Kati, aki most, 50 évesen, bátran vállalja önmagát, ami a legújabb klipjében is látható, ahol smink nélkül jelenik meg.

Az énekesnő úgy gondolja, a belső szépség is fontos, és ezt a nézetét szülei is erősítik. Kati most egy új zenekarral lép színpadra, és egy rockosabb hangzással készült új albumával. Célja, hogy a dalokon keresztül átadja ezeket az erős érzéseket a közönségének. Az új stílus és a friss zenekar új energiákat hozott az életébe, és izgatottan várja, hogy bemutathassa ezt a közönségnek.

Liptai Klaudia, Csonka András és Molnár Andi

Kolovratnik Krisztián, Molnár Andi és Csonka András hatalmas produkciója készül a DWTS 6. élő show-jára.

A Dancing with the Stars következő élő show-jában egy igazán különleges extra produkciót láthatnak a nézők. A Játékszín művészei meglepetéssel készülnek, erről Kolovratnik Krisztián és Bank Tamás meséltek a Mokkában. A művészek már próbáltak a stúdióban, amely sokkal másabb, ugyanis nagyobb a tér.

A Hölgyválasz c. előadásra nem lehet szinte jegyet kapni, így most ez hatalmas lehetőség, hogy előadják a TV2 képernyőjén majd a produkciót. Liptai Claudia, Molnár Andi és Csonka András is feltűnnek a színpadon. Kolovratnik Krisztián elárulta, táncos tapasztalata korábban még nem volt, ezért így óriási kihívás elé néz a művész.

(Borítókép: Alekosz és Varsányi Réka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)