A szerelem gyakran váratlanul érkezik, de néha egy kis baráti segítség is kell hozzá. Íme 5+1 sztár, akiket más híres emberek hoztak össze.

1. Meghan Trainor és Daryl Sabara (aki összehozta őket: Chloë Grace Moretz)

Meghan Trainor és Daryl Sabara története 2016-ban kezdődött, amikor Chloë Grace Moretz összehozta őket. Meghan a Chelsea Handler műsorában mesélte el, hogy Chloë-val való első találkozásukkor viccesen megkérdezte:  

Ismersz valakit, akivel randizhatnék?”

Chloë így válaszolt: „Ismerem a világ legkedvesebb fickóját, Darylt, és találkoznod kellene vele.”

A páros azóta összeházasodott és egy gyermekük született.

2. Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan (akik összehozták őket: Jensen és Danneel Ackles)

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan kapcsolata egy vakrandin kezdődött, amit barátaik, Jensen és Danneel Ackles szerveztek nekik még 2009-ben. Hilarie a Tuti gumi című filmben szerepelt Danneellel, míg Jeffrey a Odaát című filmben Jensennel. Jeffrey egy interjúban elmondta, hogy ez a találkozó volt az egyik legjobb dolog, ami vele történt. A pár azóta összeházasodott és két gyermekük született.

3. Stanley Tucci és Felicity Blunt (aki összehozta őket: Emily Blunt)

Stanley Tucci és Felicity Blunt kapcsolata egy családi eseményen kezdődött. Stanley, aki 2006-ban Az ördög Pradát visel című filmben szerepelt Emily Blunt mellett, a film premierjén találkozott először Emily nővérével, Felicityvel. A kapcsolatuk azonban csak 2010-ben, Emily és John Krasinski esküvőjén mélyült el, amikor Stanley már özvegy volt. Ez a találkozó új fejezetet nyitott mindkettejük életében. A pár azóta összeházasodott, és közös gyerekeik vannak.

4. Courteney Cox és Johnny McDaid (akik összehozták őket: Ed Sheeran és társai)

Courteney Cox és Johnny McDaid egy hírességekkel teli bulin ismerkedtek meg, ahol olyan sztárok is jelen voltak, mint Ed Sheeran, Sacha Baron Cohen és Harry Styles. Courteney egy interjúban mesélte, hogy Ed, aki jó barátja, hívta meg Johnnyt az eseményre. Emlékezett egy humoros pillanatra, amikor Sacha viccesen megjegyezte:

Hé, Courteney valamelyikőtöket akarja a Snow Patrolból, és nem te vagy az, Gary.”

Valahogy Johnny is belesodródott ebbe a sztoriba, ami végül aztán közelebb hozta őket egymáshoz. Azóta is boldog párkapcsolatban élnek, kapcsolatukat pedig a közös barátok és a zene iránti közös szeretetük még inkább megerősíti.

5. Cameron Diaz és Benji Madden (összehozta őket: Nicole Richie)

Cameron Diaz és Benji Madden szerelme Nicole Richie közbenjárásának köszönhető. Nicole, aki Benji ikertestvérének, Joel Maddennek a felesége, egy interjúban így nyilatkozott:

Én vagyok a felelős mindenért! Mint odaadó sógornő, boldog vagyok, ha ők is azok.”

Cameron és Benji hamar egymásra találtak, és 2015-ben összeházasodtak. Nicole büszke arra, hogy hozzájárulhatott Cameron és Benji boldogságához.

+1. Scarlett Johansson és Colin Jost (összehozta őket: Kate McKinnon)

Scarlett Johansson és Colin Jost szerelme Kate McKinnon közreműködésével kezdődött. Egy forrás a Life & Style magazinnak azt mesélte, hogy Kate, Scarlett jó barátjaként, ösztönözte őket az első randevúra. Colin és Scarlett 2017 óta alkotnak egy párt, és már egy kisfiú is született nekik. A humor és a közös munka még inkább megerősítette kapcsolatukat.

(Borítókép: Scarlett Johansson és Colin Jos. Fotó: Getty Images)