A házasságáról, a családi életről és a mindennapi nehézségekről is őszintén vallott Dér Heni. Az énekesnő a TV2 Tények Plusznak adott exkluzív interjút.

Mielőtt elárulnánk, mi mindent osztott meg az életéről Dér Heni, vegyük sorra milyen tematikákkal találkozhattak még a TV2 nézői november 17-én.

Galambos Erzsi

Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő november 16-án, hosszú betegeskedést követően halt meg 91 éves korában. A barátai és pályatársai a TV2 Mokka című adásában emlékeztek meg a művésznőről, aki közel 80 évet állt színpadon.

„Elképesztő, amit elvárt önmagától és a pályatársaitól. Szigorúságot, professzionalizmust adott és várt el másoktól” – fogalmazott Vándor Éva, aki kivételes tehetségnek nevezte Galambos Erzsit. Csonka András szerint a színésznő teremtette meg itthon a musical műfaját.

Megismertem egy érzékeny, érző embert, aki ugyanúgy vágyik a szeretetre

– mondta Galambos Erzsiről a kollégája és egyben közeli barátja. A beszélgetés során arra is fény derült, hogy a szívével is sok gondja volt a művésznőnek, akit egyébként mindenki friss, üde személyiségnek ismert.

Annyi energiával rendelkezett, olyan volt, hogy ennek a történetnek nem lehet vége.

Szologhjan Edgar és Váradi Jani

Szologhjan Edgar Vastag Csabával, míg Váradi János Bereczki Zolival duettezett a Sztárban Sztár leszek! színpadán. A háttérben a versenyzők füldugókkal mászkáltak, nehogy előre megtudják, ki áll majd mellettük éneklés közben. Ennek ellenére Váradi fejében többször is megfordult, hogy talán Bereczkivel kerül össze, ami végül be is igazolódott. Bár Majka versenyzője nyert, Pápai Joci pártfogoltja újult erővel csap bele a következő adásba.

Kezd beindulni a műsor, ez pedig mindenkire hatással van, nem fogytak még el

– fogalmazott Szologhjan Edgar.

Dér Heni

Dér Heni kislánya, Blanka idén nyáron jött világra, Dér Heni pedig nemrég a Tények Plusz kameráinak vallott a gyereknevelésről, házasságáról, és az elmúlt időszak nehézségeiről.

„A nyár közepe óta egy kicsit felborult az az előtti rendszerünk, több menedzselési feladat vár rám, de mindenki boldog. Minden családnak ilyen apukát kívánok, mint amilyen az én férjem” – fogalmazott az énekesnő, aki azt is elárulta, miért változtatott a külsején. „Nem életszerű, hogy felkel egy anyuka, és otthon minden reggel kisminkel. A hajamat is azért vágattam le, mert kezelhetőbb.”

Dér Heni ugyan csak néhány hónapja szült, már bele is vetette magát a munkába, koncertjei is voltak, illetve naponta jár edzeni. Az énekesnő számára fontos az énidő, hogy megfelelően feltöltődhessen és legyen elég energiája a kisgyerekei gondozására, nyugodt nevelésére.

(Borítókép: Dér Heni. Fotó: Papajcsik Péter/Index)