Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Kim Kardashian ismét bebizonyította, hogy ő az Instagram egyik királynője. A sztár, aki sosem szégyelli megmutatni bájos formáit, most egy rendkívül látványos estélyiben tűnt fel, ami alaposan felkavarta a közösségi médiát.

Kim, aki már régóta hozzászokott a luxushoz és a rivaldafényhez, tudja, hogyan kell fenntartani az érdeklődést maga iránt. Bár a hírnév árnyoldalaival is meg kell küzdenie, számára a gyerekei jelentik az elsődleges motivációt, hogy mindig a legjobbat nyújtsa.

Az Instagramon már 364 millió követőt gyűjtött össze, ami nem csupán impozáns szám, hanem üzleti szempontból is jelentős. Kim oldala több millió dollárt ér, ezzel jelentős bevételi forrást jelent számára.

Legutóbbi megjelenésével Kim ismét megmutatta, hogy érti a divat nyelvét. Az elegáns, mégis szexi estélyi, az összehangolt ékszerek és a rajongók soha nem lankadó figyelme mind hozzájárulnak ahhoz a képhez, amit Kim Kardashian képvisel: egy öntudatos, divatos és sikeres nő képét, aki mindig tudja, hogyan vonzza magára a figyelmet.

  • Taylor Swift, a világszerte ünnepelt énekesnő, most már hivatalosan is a milliárdosok sorába lépett, amit kizárólag sikeres zenei pályafutásának köszönhet. A Bloomberg News által készített elemzés szerint Swift The Eras turnéja rekordösszegű, körülbelül 765 milliárd forintos (2,2 milliárd dollár) jegyeladást hozott, ami az énekesnő nettó vagyonát körülbelül 383 milliárd forintra (1,1 milliárd dollár) növelte. Swift ezzel azon ritka művészek közé lépett, akik kizárólag zenéjükkel és koncertjeikkel értek el ilyen magas szintű gazdasági sikert, anélkül, hogy más üzleti vállalkozásaik lennének.

A 33 éves Swift számára ez az év további sikereket is hozott. Nemrégiben jelent meg az újrahangszerelt 1989 albuma és a The Eras Tour koncertfilmje, amelyek mind hozzájárulnak zenei örökségének további gazdagításához.

Swift The Eras turnéja figyelemre méltó számokat produkált: az átlagos jegyár körülbelül 158 ezer forint (455,78 dollár) volt, és átlagosan 72 459 ember látogatta meg a 68 észak-amerikai koncertet. Ezzel a teljesítménnyel Swift még Elton John Farewell Yellow Brick Road turnéját is túlszárnyalta, megerősítve ezzel helyét a zenei világ egyik legmeghatározóbb alakjaként.

  • Gwyneth Paltrow, aki az elmúlt években inkább wellness- és életmódmárkájára, a Goopra összpontosított, ritkán vállal már szerepeket a filmiparban. A színésznő, aki november 6-án részt vett a 2023-as CFDA Fashion Awards eseményen New Yorkban, beszélt a színészettel való szünetéről és arról, hogy ki lehet az, aki miatt visszatérne a szakmába.

Paltrow a visszatérésről szólva nem tett konkrét ígéretet, de elismerte, hogy egy bizonyos Marvel Cinematic Universe szereplő megváltoztathatja ezt a helyzetet.

Nos, jelenleg elég nehéz lenne számomra a színészkedés, főleg a jelenlegi munkáim miatt. De úgy gondolom, ha Robert Downey Jr. hívna, valószínűleg nem tudnék neki nemet mondani.”

– mondta Paltrow. Ez a megjegyzés utal arra, hogy a színésznő még mindig nyitott a lehetőségekre, különösen, ha régi barátja és munkatársa, Downey Jr. lenne az, aki felkéri.

  • Ördög Nóra, a népszerű műsorvezető, aki számos sikeres televíziós produkcióval, egy virágzó vállalkozással, és több mint 324 ezer Instagram-követővel büszkélkedhet, minden okkal büszke lehet eredményeire. Azonban van valami, ami számára még ezeknél is fontosabb.

Nóra ismert arról, hogy közösségi média oldalain időről időre betekintést enged a magánéletébe. Legutóbbi bejegyzésében őszinte vallomást tett férjéről, Nánási Pálról, és közös életükről.

Ha végiggondolom, hogy mire vagyok a legbüszkébb az életemben, akkor egyértelmű a válasz: ránk. A szerelmünkre, a családunkra, mindenre, ami kettőnkből született, az élen természetesen a gyerekeinkkel”

– kezdte vallomását Ördög Nóra, aki már több mint egy évtizede, 13 éve osztozik az életén férjével.

„Szoktunk vitázni? Persze… De sohasem játszmából. És mindig ott a tudat a háttérben, a mély meggyőződés, hogy úgyis meg fogjuk oldani, mert mindketten meg akarjuk oldani. Mert szeretjük egymást. Ha őszinte vagyok, még azokat a dolgokat is szeretem benne, ami sokszor idegesít. Ő a higgadt, nyugodt, bölcs erő mellettem, aki nélkül csak pörögnék a saját tengelyem körül, mint egy búgócsiga. De ha összekapaszkodunk, akkor kerékké változom, és ketten együtt gurulunk előre ezen a néha macskaköves, kátyús kis úton” – írta hálásan Ördög Nóra legújabb posztjában.

(Borítókép: Kim Kardashian. Fotó: Getty Images)