Hírösszefoglalónkba még: Bereczki Zoltán lerántja a leplet Azahriah-ról, Ördög Nóra az M.I. segítségével verte át rajongóit.

Orbán Viktor

Már júniusban kiderült, hogy a miniszterelnök második legidősebb lánya, a 29 éves Szokira-Orbán Sára várandós. Akkor még Orbán Viktor csak öt unokával büszkélkedhetett: Ráhelnek három (Aliz, Anna Adél és Bertalan), Sárának pedig két gyermeke (Johanna és János Fülöp) született.

A Blikk úgy értesült, hogy szerda délután világra jött Budapesten Orbán Viktor hatodik unokája is. A miniszterelnök gyermeke a Szent Imre kórházban adott életet diának, Zsigmond Viktornak. A portál arról is értesült, hogy Orbán Viktor nem sokkal a szülés után már meg is látogatta az édesanyát és a kisfiút, akik mind a ketten vannak.

Édesapám sok időt tölt a gyerekeimmel, rengeteget beszélget, játszik velük. Nagyon jó nagypapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy élő kapcsolatuk van a gyerekeknek a nagyszülőkkel. A legutóbbi hétvégén egyébként nagy tollaslabdameccset vívott az unokáival”

– mesélte el Ráhel egy interjúban, hogy milyen nagypapa Orbán Viktor

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán elmondta a véleményét Azahriah zenéjéről a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című adásában. A színész úgy látja, hogy mindenki, aki fanyalog a fiatal tehetségre, azért teszi, mert nem tudta megcsinálni azt, amit a fiatal zenész igen.

„Az miért rossz nekem, hogy valaki meghúz egy iparágat? Átszakít egy pszichés korlátot, hogy igenis, meg lehet csinálni. Popzenével meg lehet tölteni. Mindenki döntse el, hogy szereti vagy nem, de szeretik az emberek. Mindenki, aki popzenésznek megy, az a népszerűségre megy. Mindenki, aki prüszköl, azért prüszköl, mert nem tudta megcsinálni. Én meg azt szeretem látni, hogy valaki meg tudta csinálni” – fogalmazott Bereczki, aki azt gondolja, hogy tudja miből építkezett Azahriah.

Lerántom Azariah-ról a leplet zeneileg: a gyrososnál szól ez a zene 20 éve. Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a srác csinál.

Ha leveszed róla a magyar zenét és elkezdesz rá egy arab halandzsát csinálni, pont ez a zene szól a gyrososnál. Csak a hangszerek alatta, a szöveg, amit csinál, a package, amit nem fogsz tudni mellé rakni, az az életérzés, amit ő hoz. Ha szétszeded darabjaira, nincs benne új, de mégis, olyan attitűddel csinálja… Valami olyan flow-t hoz, olyan hullámra ült rá, olyan belső története van a srácnak, amire oda kell kapnod a fejed. Az eszközökben, amiket használ, semmi új nincs, de az egész, amit ebből összerak, valami egészen egyedi és zseniális” – magyarázta Bereczki Zoltán.

Ördög Nóra

Ördög Nóráról nemrégiben készült egy felvétel, ahogy terhes hölgyek körében várakozik az orvosnál, mintha ő maga is áldott állapotban lenne. A műsorvezető viszont maga árulta el a BlikkTV-nek, hogy a mesterséges intelligencia segítségével készítettek felvételt, azaz szó sincs családbővítésről.

Az édesanya az MVM Future Talks csapatával találta ki a „médiahekket”, amelynek során az arcát egy úgynevezett deepfake technológiával varázsolták egy másik hölgy arcára, illetve hangmintát is vettek tőle.

Azt a kérdéskört kezdtük el boncolgatni, hogy ma valójában hihetünk-e még annak, amit a szemünkkel látunk.

Kicsit már megöregedtem, illetve van két gyönyörű, jól sikerült gyermekünk, úgyhogy nem tervezünk további babákat, viszont tudom, hogy ez piszkálja az emberek fantáziáját, ezért választottuk ezt a témát. Családon belül megbeszéltük ezt a témát, szóltam Palkónak, hogy ne lepődjön meg, ha így lát” – mesélte nevetve Ördög Nóra.

(Borítókép: Orbán Viktor. Fotó: Szollár Zsófi/Index)