Zimány Lindát a francia főváros utcáin kapták lencsevégre. Egy olyan szettben sétált, amelynek értéke vetekszik egy autó árával.

Zimány Linda neve nem ismeretlen a divat és a bulvár világában. A Playboy lapjain való megjelenésével robbant be a köztudatba, és azóta is lenyűgözi a közönséget szépségével és stílusával. Az évek során a modell stílusa csak finomodott, és ma már a luxusmárkák egyik fő ügyfelévé avanzsált. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy új kihívás a TikTokon, amelynek tartalomkészítői az utcán megállítva kérdeznek embereket arról, hogy milyen márkájú ruhákat viselnek.

Zimány Lindát a minap Párizsban kapta el a magnetic_outfit nevű felhasználó, akinek a modell büszkén mutatta meg drága ruhadarabjait, vagyis egy pár Hermès csizmát, egy Balmain blézert, egy Saint Laurent kabátot és egy Chanel táskát. A napszemüvege és az ékszerei egyaránt luxuskategóriás termékek voltak

@magnetic_outfit Streetstyle à Paris…look du jour manteau @SAINT LAURENT blazer @Balmain jupe @ZARA bottes #hermesshoes #hermes sac à main #chanelbag lunettes @CELINE béret @Dior bijoux @Cartier et achat du jour @Golden Goose ♬ son original - magnetic_outfit

A számítások szerint Zimány Linda Hermès csizmája 3 ezer 350 euróba, azaz körülbelül 1 millió 260 ezer forintba kerül. Egy hasonló Balmain blézerért 789 ezer forintot kell fizetni, míg a Saint Laurent kabát ára 3 ezer 669 font, azaz 1 millió 578 ezer forint. Egy klasszikus Chanel táska ára 3 ezer és 4 ezer dollár, vagyis 1 millió és 1 millió 300 ezer forint között mozog. Összességében tehát több mint 5 millió forint értékű szettben rótta a francia főváros utcáit Zimány Linda.

(Borítókép: Zimány Linda. Fotó: Papajcsik Péter/Index)