Hírösszefoglalónkban még: Blága Tünde gyönyörű volt a Miss Universe szépségverseny döntőjében, Rákóczi Feri édesapjával való viszonyáról vallott.

Marics Peti és Stana Alexandra

A Dancing with the Stars hatodik adásának az „Egyéjszakás kaland” volt a témája, aminek kapcsán Marics Peti és táncpartnere, Stana Alexandra meséltek személyes élményeikről.

„Nekem olyan egyéjszakás kalandom nem volt, hogy idegennel, tehát maximum olyannal volt, akit már régebb óta ismertem. De olyan, hogy random egy emberrel egy bulin… olyan nem volt” – mesélte Alexandra, majd táncpartnere is kifejtette véleményét a témában. 

Csakis olyan lánnyal fekszem le, akivel utána szívesen alszom is

– mondta Marics, aki akkor érzi, hogy jó lány mellett van, ha örömmel mesélné a megismerkedésük történetét később a gyermekeinek is. 

Blága Tünde

Az idei Miss Universe szépségversenyének salvadori döntőjében életre szóló élményekkel gazdagodott a Magyarországot képviselő Blága Tünde. A győztesnek járó koronát a nicaraguai Sheynnis Palacios kapta, első udvarhölgye, vagyis a második helyezett a thaiföldi Anntonia Porsild lett, a harmadik helyet pedig Ausztrália képviselője, Moraya Wilson nyerte el. Blága a nívós eseményen egy vörös estélyiben, miniszoknyában és nemzeti öltözékben is felvonult. 

Rákóczi Ferenc

Rákóczi Feri ritkán beszél kamerák előtt a magánéletéről, most azonban kivételt tett: Kadarkai Endre, Szavakon túl című műsorában mesélt a rádiós az édesapjával való kapcsolatáról. 

„Nem nagyon voltak beszélgetések, nekem egy másik apa hiányzott. Ma már tudom hova tenni az öreget, és nagyon hálás vagyok, hogy mindent megteremtett nekünk. De nagyon hiányoznak olyan élmények, amiknek soknak kellene lennie egy apa-fia kapcsolatban. Egy vagy két kezemen meg tudom számolni, hány ilyen volt” – mondta Kadarkai Endrének Rákóczi, aki elárulta: a bűntudat a mai napig megvan benne.

„Talán én simítottam el a saját lelkemben, de amikor egy haldoklónak az utolsó óráiban a fülébe súgsz valamit, az már csak neked mentség”

(Borítókép: Marics Peti és Stana Alexandra. Fotó: Papajcsik Péter/Index)