A műsorból kiesett énekes elmondta, mi volt számára a legnehezebb az elmúlt időszakban és mire készül a jövőben.

Váradi Jani

Mosolyogva érkezett meg a Mokka stúdiójában a Sztárban Sztár leszek! műsorától távozó Váradi Jani.

Hálás vagyok, hogy részt vehettem benne, és hogy idáig eljutottam, arra nagyon büszke vagyok”

– mesélte el a stúdióban az énekes.

Váradi Jani bevallotta, hogy volt egy holtpont az életében az elmúlt héten, de teljesen más lesz a karrierje, mint a műsor alatt, mert végig ment egy hosszú önismereti úton, ami egy új kezdetet jelentett számára. A versenyző kiemelte, hogy imádott Pataky Attila bőrébe bújni, nagy kihívást jelentett a rappelés és a tánc is, a legnagyobb megtiszteltetést pedig az jelentette, hogy gyermekkori példaképének, Caramellnek a bőrébe is belebújhatott egy adás erejéig.

A műsorban pedig azt is bejelentette, hogy rajongóinak nem kell csüggedniük, ugyanis számíthatnak a lemezének érkezésére.

Hunyadi Donatella

Kiesett a Dancing with the Stars műsorából Hunyadi Donatella és táncpartnere Bődi Dénes. Kiszel Tünde lánya azonban hangsúlyozta, hogy sosem felejti el a varázslatos szombatokat, amiket a műsornak köszönhetett.

Azért vállaltam el, mert úgy gondoltam, hogy a DWTS egy jó műsor arra, hogy bemutatkozzak”

– vallotta be Hunyadi Donatella és hozzátette, hogy arra számított, hogy elsőnek vagy másodiknak fog kiesni, mert a közönség még nem nagyon ismerheti őt.

Kellemes meglepetésként érte, hogy a nézők hamar megszerették őt és partnerét, sőt az egyik adásban még meg is mentették őket a kieséstől.

Méltósággal estünk ki”

– jegyezte meg a fiatal sztár és elárulta, hogy a megnehezítette az utolsó két koreográfia betanulását az, hogy betegséggel küzdött a hét folyamán.

(Borítókép: Váradi Jani Pataky Attila bőrében. Fotó: Németh Kata/Index)