Mai hírösszefoglalónkban is összeszedtük, hogy mik történtek a celebvilágban az elmúlt egy napban.

Sebestyén Balázs

Jelenleg Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél látják el a műsorvezetői feladatokat az RTL újrainduló Sztárbox műsorában. Sebestyén Balázs a Fókusznak elárulta, hogy kicsit megbánta, hogy nemet mondott a produkcióra. 

Akartam volna visszatérni igazából, csak rosszul döntöttem, hogy nem vállaltam a műsorvezetést.

Szerintem hiba volt, de nem kell mindig jól járni. Ezt látva, hogy itt milyen őrület van… már egy kicsit bánom. De nagyon profi az egész” – nyilatkozta Sebestyén, aki a show első két évadában, 2004-ben és 2005-ben volt látható műsorvezetőként.

Damu Roland

A Jóban rosszban egykori színésze a 2021. december 27-re virradó éjjel, 47 évesen halt meg, miután koronavírus-fertőzés miatt súlyos állapotban kórházba került, ahol az életét már nem tudták megmenteni. Az utóbbi napokban sokkoló látvány fogadta Damu családját a Farkasréti temetőben, ugyanis azt látták, hogy szerettük sírját valaki megrongálta.

„Családdal, ismerősökkel és barátokkal gyakran látogatjuk meg Roland sírját, ami a napokban sem történt máshogy. Azonban arra, ami legutóbb a szemünk elé tárult, nem voltunk felkészülve. Amikor odaértünk a nyughelyhez, akkor láttuk, hogy Roland neve le van fújva festékkel, és papírok vagy levelek voltak odaszórva, amikben követelték vissza a tartozását” – mesélte Damu rokona, Tóth István a Blikknek

Kulcsár Edina

Az influenszer és férje, Varga Márk, azaz G.w.M nemrég valóságshow-t indított az életükről, ami háromnaponta vlog formájában érkezik azoknak, akik kifizették az 1790 forintos havi díjat. A legutóbbi részek történései aggasztják Kulcsár Edina barátait. 

„Azt viszont aggasztónak találom, hogy a vasárnap este felkerült részben a férje egészen ijesztően viselkedik. A felvételen nevetve mondja a kamerába, hogy hajnali egy óra elmúlt, Edina a nappaliban „elájult” a fáradtságtól, és ott alszik a kis Amarával. A képsorokon aztán látszik, ahogy a kisbaba villózó neonfényben próbál aludni, miközben az épp feldobott állapotban lévő édesapja bömbölteti a zenét, majd közli Edinával, hogy pakoljon, mert azonnal utaznak Németországba” – mondta a Blikk informátora. 

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: RTL/Gabor da Fiala)