Makja videóban reagált azoknak a kommentelőknek, akik jövőévi koncertje miatt támadták meg azzal, hogy Azahriah már rég lekörözte a rappert.

Majka

Nekimentek a kommentelők Majkának, szerintük ugyanis Azahriah már őt lekörözte, hiszen a rappar jövő évi koncertjére 20 ezer jegyet árulnak, de nem fogynak olyan jól a jegyek, mint a feltörekvő énekes Puskás Arénában tartott bulijaira. Ezeket a megszólalásokat a Sztárban Sztár leszek! mestere nem hagyta szó nélkül és egy videóban mondta el a véleményét.

Abnormális, ő nem versenytárs. Az annyira király, hogy ezzel nem is akarunk versenyezni. Nekünk ez rekord!

– jelentette ki Majka, aki szerint Azahriah sikeréből az egész szakma tud profitálni, hiszen az emberek azt látják, hogy muszáj időben lecsapni a jegyekre, különben nem marad hely.

A fiatal zenész sikere megosztja a szakmát. Zalatnay Cini és Bereczki Zoltán a dicsérők táborát erősíti, utóbbi elmondta, az énekes az arab zenei világot alkalmazza sajátjának alkotásakor. Velük szemben például Nagy Feró már nem nyilatkozott elismerően a zenészről.

A mi ilyen életünkben sosem volt

– mondta Nagy Feró.

Cooky

Cooky és Szécsi Debóra pici gyermekeikkel vallottak családi életükről. Kiderült, a karácsony a legkedveltebb ünnep életükben. Otthonukban már most égnek a fények és a díszítésben gyermekeik is segítettek.

Otthon is helyt kell állni, sok dolgunk van

– mondta el az idei tartalmas évük után Debóra, aki szerint nehéz kettészakadni a munka és az otthoni teendők miatt, de valahogy mindig meg tudják oldani és figyelnek arra, hogy mindenhova együtt menjenek a gyermekekkel, a nap minden óráját közösen töltik, kettesben nem mennek el nyaralni sem.

Mi ilyenek vagyunk, családcentrikusok

– mondta el Cooky.

Csomós Mari

80 éves korában meghalt a Nemzet Színésze, Csomós Mari. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek a színház volt az élete, páratlan karriert futott be. A színésznőt a Mokka műsorában Kováts Adél, a Radnóti Színház igazgatója búcsúztatta.

Mindig a legjobbat akarta, és ez a környezetére is hatott

– fogalmazott az igazgató, aki szerint a színésznőt mindig éltette a színház, kollégáira gyermekiként tekintett és a művészethez való hűség, valamint a maga felé támasztott igények vezérelték őt.

Kováts Adél elmondta, hogy sajnálja, hogy nem tudtak sokat játszani együtt, de a művésznő emberi és szakmai mivoltát mindenki elismerte, mivel folyton adni akart és fantasztikus aurával rendelkezett.

(Borítókép: Majka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)