Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Csollány Szilveszter

Vereckei István nemrég elárult egy titkot a koronavírusban elhunyt Csollány Szilveszter haláláról. Kiderült, hogy ő volt az első a tüdőátültetésre váró betegek sorában.

„Tüdőátültetés elé nézett, ő volt az első a transzplantációra váró betegek sorában, de közölték velem is, az a szerve annyira roncsolódott már, hogy. De még ezt követően is reménykedtem abban, hogy életben marad, hiszen a szervezete erős volt, mint a vas” – mondta elcsukló hangon a mesteredző a Borsnak. (Blikk)

Marsi Anikó

A műsorvezető a Tények Pluszban olyan hírt közölt a nézőkkel, amely annyira megviselte, hogy nem bírta ki könnyek nélkül. A műsorban aznap a tragikus sorsú Berki Dezsőről készített riportot láthatták a TV2 nézői, aki mindössze 14 éves volt, amikor rosszindulatú csontrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. A kisfiú megszámlálhatatlan kezelésen vett részt, ám az adás közben érkezett a hír, hogy elhunyt, amelyet Marsi nem tudott csak elcsukló hangon közölni. 

Molnár Gusztáv

A színész igyekszik mindenkivel rendezni a viszonyát most, hogy immár egy éve nem iszik alkoholt, de a legjobban annak örül, hogy a fiával ismét elkezdtek közeledni egymáshoz

„Telefonon már beszélünk egy ideje rendszeresen, most pedig úgy néz ki, hogy a héten személyesen is találkozunk. Két éve nem láttuk egymást, ezért ez egy nagy találkozás lesz mindkettőnk számára” – nyilatkozta a Blikknek.

(Borítókép: Csollány Szilveszter. Fotó: Henri Szwarc/Getty)