A közönség kedvencévé vált Jákob Zoltán és Betti kapcsolata újabb fordulóponthoz érkezett. Zoltán egyedül utazott el, hogy átgondolja, mi legyen közöttük. A Nagy Ő sztárjának döntése vajon milyen hatással lesz a kapcsolatukra?

Jákob Zoltán és Betti kapcsolata az utóbbi időben mindenki számára rejtély maradt. A Nagy Ő műsorában megismert pár kapcsolatának állapota most újabb kérdőjelek közé került, miután Zoltán egyedül jelent meg egy közösségi oldalon közzétett videóban. A rajongók azonnal találgatni kezdtek: vajon mi történhetett közöttük?

A Tények Pluszban korábban őszintén beszéltek kapcsolatukról, de most úgy tűnik, a dolgok megváltoztak. Betti elárulta, hogy a közösségi médiában olvasott negatív kommentek, különösen a családjával kapcsolatos kitalált történetek, nagyon megviselik. Ennek ellenére optimista: 

Én azt érzem, hogy jó úton haladok a Zolival. Remélem, ezt ő is így gondolja, de minden a jövő kérdése.”

A pár sok szép pillanatot osztott meg, és bár lassan, de biztosan haladnak előre. Betti azonban nem tudott Zoltánnal Dubajba utazni, mivel kislányáról kell gondoskodnia. Zoltán szerint azonban ennél több áll a háttérben:

Megbeszéltük azt, hogy mindketten átgondoljuk, hogyan tovább.”

Úgy döntött, hogy munkától mentesen, zavartalanul vonul el, hogy végiggondolja kapcsolatuk jövőjét. Ezek szerint egy nagy beszélgetés még hátravan számukra, de Betti reménykedik, hogy hamarosan kimondják: kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy hivatalosan is együtt legyenek. 

Király Peti és felesége

Király Peti és felesége, Anna, a Párharc legutóbbi adásában szembesültek a kieséssel, miután barátaik, Stana Alexandra és Meggyes Dávid ellen veszítettek a Párbajban. A verseny után a Mokka műsorában vendégeskedtek, ahol részletesen beszámoltak tapasztalataikról.

A páros drámai küzdelemben maradt alul, ami nem csak a verseny nehézségeit, hanem személyes kihívásaikat is felszínre hozta. 

„Érdekes szituáció volt. Nagyobb esélyét éreztük annak, hogy nem fogunk visszamenni. Taktikailag nem gondoltuk, hogy minket fognak küldeni” – mesélte Peti. Anna a verseny során vállsérülést szenvedett, ami tovább nehezítette számukra a feladat teljesítését.

A legnagyobb kihívást azonban nem a verseny, hanem gyermekük, Dante hiánya jelentette. Anna, mint kisgyermekes anya, különösen megérezte ezt a távollétet. 

Nem is a feladatok voltak nehezek, hanem alkalmazkodni ennyi emberhez” 

– tette hozzá Peti. 

A verseny során tapasztalt stressz és konfliktusok ellenére, a páros nem vitte magával a negatív élményeket a verseny után. Peti elmondása szerint mindenki őszintén kifejezte a véleményét a többiekkel szemben, ami mostanra egy jó kapcsolatot eredményezett az egykori ellenfelek között.

Alekosz 

Alekosz, aki a Power of Love szerelemdoktoraként vált ismertté, a Mokka műsorában tárta fel a közönség előtt az Ázsia Expressz műsorral és Varsányi Rékával való kapcsolatával kapcsolatos gondolatait. 

Az Ázsia Expressz végeztével és lezártával én azt az ügyet, azzal a hölggyel lezártnak tekintem”

– jelentette ki határozottan.

Alekosz a műsorban szerzett 40 év élettapasztalatát próbálta átadni a Power of Love játékosainak. 

El voltak tévelyedve. Egymással veszekszünk, ezt abba kell hagyni” 

– mondta a sztár. 

Kiemelte, hogy Imre és Cinti kapcsolatának javításában ő játszott kulcsszerepet, hiszen ő hozta őket össze. Alekosz szerint a versenyzők tudták, mit szeretnének mondani, de a kamerák és a stúdió közege miatt sokszor nem tudták kifejezni magukat.

Cintinek személyes tanácsot is adott: engedje Imrét kibontakozni, hiszen a férfi a világ végére is elvinné őt. A lányoknak azt javasolta, hogy legyenek nyitottabbak és befogadóbbak. Dorina és Noel kevésbé voltak nyitottak az ő tanácsaira, de Alekosz szerint az ő esetükben ez nem is volt annyira szükséges. Ildi kapcsolatait viszont átlátta, és erről őszintén beszélt.

Alekosz elárulta, hogy egyetlen nőben, Fanniban látta meg azt, amit keresett. Fanni védekezési képtelensége miatt érezte szükségét, hogy segítsen neki. 

„Szerintem a legjobb választás én voltam” – tette hozzá Alekosz, aki azt is elárulta, hogy vannak tervei, amelyeket még nem vetett el. Ezekről részleteket is megosztott a műsorban.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: Kaszás Tamás/Index)