Különleges videóval lepte meg az amerikai Dancing with the Stars nézőit november 21-én kedden Taylor Swift. A rendhagyó adás az énekesnő zenéje és az idei sikeres éve előtt tisztelgett.

Taylor Swift igencsak mozgalmas évet tudhat maga mögött. Az énekesnő amellett, hogy az elmúlt hónapokban megjelentette a 2014-es slágeralbumának újra felvett, 1989 (Taylor's Version) című változatát, illetve egy koncertfilmje is végigsöpört a világ filmszínházain, jelenleg is a rekordokat döntögető Eras Tour koncertturnéja közepén van. Az év utolsó fellépéseit a héten hozzá tető alá a brazíliai São Paulóban, majd a turné 2024 februárjában folytatódik és egészen decemberig tart majd. Az énekesnő munkássága előtt tisztelegve az amerikai ABC csatornán futó Dancing with the Stars című műsor az e hét keddi adását tematikájában Taylor Swiftnek szentelte, a műsorban pedig maga az énekesnő is bejelentkezett egy videóban.

„Hé srácok, itt Taylor. Csak meg akarom köszönni, hogy rendeztetek egy rólam tematizált estét a Dancing with the Stars-ban. Alig várom, hogy lássam, hogy mivel készülnek a lenyűgöző koreográfusaitok és a barátom, Mandy Moore. Bárcsak ott lehetnék, de éppen Brazíliában turnézom” – üzente a nézőknek és a műsor résztvevőinek Taylor Swift. 

A versenyben maradt hat pár a keddi, Taylor Swift ünneplése című epizódban végig az énekesnő dalaira táncolt, miközben Mandy Moore, Taylor Swift koncertturnéjának vezető koreográfusa, valamint a Dancing with the Stars régi motorosa vendégzsűriként foglalt helyet az ítészek, Carrie Ann Inaba, Derek Hough és Bruno Tonioli között.

Egy hónapja könyörögtek a nézők a tematikus estéért

A rajongók október óta várták, hogy a műsorban Swift-témájú estet rendezzenek, amikor is az egyik profi táncos, Peta Murgatroyd elhintette, hogy a rendhagyó adás már szervezés alatt áll.

Tartunk itt egy Taylor Swift-hetet. Szabad ezt mondanom?

– nyilatkozta korábban a Billboardnak a profi táncos. Egy másik fellépő, Artem Chigvintsev a Nikki & Brie Show című podcast-műsorban szintén elárulta, hogy a 33 éves énekesnő nagy szerepet kap majd egy jövőbeli epizódban. A podcastben szintén szereplő Charity Lawson, Artem Chigvintsev táncpartnere azt is elmondta, hogy az első héten egy Taylor Swift-számot akart kérni egy koreográfiához, de nem engedték neki. 

Talán azért mondtak nemet, mert....

– vágott közbe Lawson, utalva arra, hogy a készítők akkorra már leszervezték a Swift-estet. Végül több mint egy hónapnyi találgatás után Alfonso Ribeiro társműsorvezető a november 7-i epizódban megerősítette, hogy két héttel később sor került egy Taylor Swift tematikájú adásra.

Bár az énekesnő versenyzőként még sosem lépett a Dancing with the Stars színpadára, előadóként annál nagyobb múltja van a műsorral: 2009-ben, a 9. évadban vendégeskedett először az ABC képernyőjén, előadva a Jump Then Fall, valamint a Love Story című dalt. A következő évben visszatért, hogy elénekelje a Mine és a White Horse című számot, majd 2012-ben a We Are Never Getting Back Together című szerzeményt adta elő.

(US Weekly)

(Borítókép: Taylor Swift. Fotó: Getty Images)