A család legkisebb tagja, Kourtney Kardashian 8 éves fia, Reign Disick, egy meglepő, de kedves névjavaslattal állt elő újszülött testvérének, ami minden bizonnyal mosolyt csalt mindenki számára.

A The Kardashians sorozat legújabb epizódjában, amelyet november 23-án kezdtek streamelni, a nézők visszatekinthetnek arra az időszakra, amikor a 44 éves Kourtney Kardashian még várandós volt első közös gyermekével, férje, Travis Barker oldalán. Az epizódban Kourtney Kardashian büszkén szerepel legkisebb fiával, Reign Disick-kel, aki akkor még izgatottan várta az új testvér érkezését.

Reign Disick, aki már Mason Disick (13) és Penelope Disick (11) bátyja és nővére, lelkesen beszélt arról, hogyan fogja megtanítani az új testvérét kedvenc videojátékaira, mint a Call of Duty,Fortnite és a Black Ops III - Zombies Chronicles. Viccesen hozzátette: 

És ha esetleg egy lánytestvérem lesz? Az sem baj.

Reign Disick, a legkisebb fiúgyermek, egy meglehetősen meglepő és humoros névjavaslattal állt elő újszülött testvérének:

Legyen az első neve Deez, a középső neve Big, és a vezetékneve Nuts. Tehát Deez Big Nuts.”

Az édesanya, a javaslat hallatán, mosolyogva válaszolt, emlékeztetve fiát, hogy a baba vezetékneve Barker lesz, nem Nuts.

Kourtney Kardashian arról beszélt, hogyan próbált teherbe esni, és ehhez a lombikbébi eljárást is igénybe vették. Végül ő és Travis Barker a sikertelen próbálkozások után úgy döntöttek, hogy felhagynak ezzel a módszerrel. Kourtney Kardashian elmondta, hogy mindig is bízott a jövőben, és remélte, hogy jó dolgok várnak rájuk.

Hozzátette, hogy a lombikbébi eljárás nehéz volt számára, mind testileg, mind lelkileg. A legfontosabb számára az volt, hogy boldog és egészséges legyen, és jó anya lehessen a gyerekeinek.

Kourtney Kardashian, a valóságshow-sztár, később aztán teherbe esett, de ezt nem hozta nyilvánosságra a műsorban.

Az egész évad alatt várandós voltam”  

– mondta egy csütörtöki epizódban. Kourtney Kardashian szerint egy évbe telt, amíg a kezelés miatt szedett hormonok és egyéb anyagok kiürültek a szervezetéből.

Bár nem beszélt róla a show-ban, júniusban nyilvánosan bejelentette, hogy babát vár. Ezt egy Blink-182 koncerten tette meg, ahol egy kézzel írt táblát emelt a magasba, amire azt írta: 

Travis, terhes vagyok!”

Ahogy a teherbeesés sem volt egyszerű számukra, úgy a szülési folyamat is komoly kihívások elé állította őket. Kourtney Kardashian és a kisbabája egy életmentő műtéten estek át a kórházban. Szerencsére a műtét sikeres volt, és mindkét szülő, Kourtney Kardashian és Travis Barker, háláját fejezte ki a kórházi csapatnak.

Az Us Weekly az elsők között voltak, akik hírül adták, hogy a valóságshow-sztár egy fiúgyermeknek adott életet, akit Rocky Thirteennek neveztek el.

Amikor Kourtney Kardashian párjának születésnapját ünnepelte, megemlítette az újszülött kisfiát is. Instagramon ezt írta: 

„A férjemnek, a lelki társamnak, a legjobb barátomnak, a szeretőmnek, a kisfiunk apjának, az én mindenemnek... Nagyon boldog születésnapot kívánok. Te valóra váltod minden álmomat, és hálás vagyok, hogy mellettem vagy. Végtelenül szeretlek, örökké.”

(Borítókép: Kourtney Kardashian és férje. Fotó: Getty Images)