Kucsera Gábor, az Ázsia Expressz győztese, a Mokka című műsorban mesélte el, hogyan változtatta meg a verseny az életét, és hogyan vált jobb apává gyermekei számára.

Az Ázsia Expressz legutóbbi győztese, Kucsera Gábor, a Mokka című műsorban osztotta meg tapasztalatait és érzéseit a verseny után. A műsorban Tóth Dáviddal oldalán aratott győzelem nemcsak a verseny szempontjából volt jelentős, hanem személyes életében is mérföldkőnek számít.

Tóth Dávid, Gábor versenytársa, őszintén beszélt arról, hogy az Ázsia Expressz kaland embert próbáló volt számára. 

Azért nap nap után ez a forgatás nagyon nehéz volt és fárasztó”

– mondta Dávid, hozzátéve, hogy a verseny után eltelt idő lehetővé tette számára, hogy a nehézségek ellenére pozitívan tekintsen vissza az eseményekre. 

Az ember emlékezetében megszépülnek a történtek” 

– tette hozzá.

Kucsera Gábor szintén megosztotta érzéseit, elismerve, hogy a műsorban átélt nehézségek segítettek neki feldolgozni a múltját. Gábor elmondta, hogy a műsorban való részvétel lehetőséget adott számára, hogy túllépjen bizonyos életbeli akadályokon. 

A műsor segített nekem túllépni a múlton”

– mondta Gábor, kiemelve, hogy a legfontosabb célja az volt, hogy gyermekei egy teljesen odafigyelő és szerető édesapát kapjanak vissza. 

Ez nekem eszméletlen jól jött”

– tette hozzá.

Gábor elárulta, hogy fiával, Benivel egyeztetett a műsorban való részvételről. Bence csak akkor engedte el apját, ha ígéretet tesz a győzelemre. 

„Ha nekem volt nehezebb napom, meghallgatott, ha neki volt nehezebb, meghallgattam” – mesélte Gábor a kapcsolatáról Dáviddal.

Horváth Gréta

Horváth Gréta, aki egy jelentős fogyás után nem érezte jól magát a bőrében, döntött egy nagy lépés mellett: plasztikai műtétre vállalkozott. A műtét nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okokból is szükséges volt. Most őszintén mesél a tapasztalatairól és arról, hogyan változtatta meg ez az életét.

Horváth Gréta, aki nemrégiben 32 kilót fogyott, úgy döntött, hogy plasztikai műtéten esik át, amelynek nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi oka is volt. A műtétről és annak okairól nyíltan beszélt a nyilvánosság előtt.

„A hasamon lévő bőr nagyon zavart, és szét volt nyílva a hasizmom, valamint a köldököm is csúnya állapotban volt” – magyarázta Gréta a műtét okát. 

Elmondása szerint a jelentős fogyás nem járult hozzá a bőr visszahúzódásához, és nem akarta, hogy 33 évesen kényelmetlenül érezze magát a saját bőrében. A műtét során végigvarrták a hasizmát, ami elengedhetetlen volt Gréta egészségének megőrzése érdekében. 

Ha ezt nem csináltatjuk meg, komoly problémákat okozhat a jövőben” 

– tette hozzá.

Gréta elárulta, hogy már kisfia születésekor tudta, egyszer szüksége lesz erre a műtétre. 

Fájt, nem fogok hazudni, ez egy nagy műtét volt. Egy hétig nem bírtam megmozdulni” 

–  mesélte a műtétről. Ugyanakkor hozzátette, hogy mindenkinek ajánlja ezt a lépést, ha hasonló helyzetben van, mint ő volt. A műtét után Gréta úgy érzi, újra megtalálta önmagát. 

Jól érzem magam a bőrömben, most élem az elemi nőiességem”

– mondta élő adásban. 

Hozzátette, hogy nemcsak külsőleg, hanem mentálisan is sokat fejlődött: „Beért a mentális egészségem, és a külsőm is...”

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa, aki hónapokig titkolózott, most végre megoszthatja örömét a világgal: nagymama lett. A színésznő, aki eddig nem beszélhetett unokájáról, most döbbenetes vallomást tett és még egy fotót is megmutatott a kis Olíviáról.

Nyertes Zsuzsa, aki hosszú ideig tartotta titokban, most végre felfedte: nagymama lett. Unokája, Olívia már négyhónapos, és a színésznő most először beszélhet róla nyilvánosan.

A Mokka adásában Zsuzsa nemcsak a nagy hírt osztotta meg, hanem egy fotót is mutatott a kislányról. Elmondása szerint Olívia szülei eleinte nem akarták, hogy nyilvánosságra kerüljön az örömhír, mivel élvezni akarták a családi boldogságot zavartalanul. Most azonban Zsuzsa szabad utat kapott, hogy megossza örömét a világgal.

A színésznő mesélt arról is, hogyan értesült a nagy hírről. Tavaly karácsonykor kapott egy borítékot, amelyben az ultrahangos kép rejtőzött, jelezve, hogy hamarosan érkezik a kisbaba a családba. 

Először fel sem fogtam, mert utoljára látta meg az ultrahangról készült fotót” 

– emlékezett vissza Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa azt is elárulta, hogy bár nem vágyott kifejezetten unokára, amikor lánya életébe megérkezett a megfelelő férfi, tudta, hogy eljött az idő a család számára. 

„Úgy képzelem, hogy fogok vele játszani” – mesélte izgatottan a nagymama. Hozzátette, hogy a család segít a főzésben, különösen az elején, és úgy érzi, hogy fizikálisan is bírja még a tempót a csodálatos jövevénnyel.

(Borítókép: Kucsera Gábor. Fotó: Trenka Attila/Velvet)