A hírességek élete gyakran szolgáltat alapot a legvadabb pletykáknak. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan történetet, amelyeket a rajongók terjesztettek el, ám végül mind igaznak bizonyultak.

1. Mariah Carey és Tommy Mottola vitája

Egy rajongó, Joaqamole szerint Tommy Mottola ellopta Mariah Carey ötleteit, hogy azokat Jennifer Lopeznek adja. Ez a történet sokáig csak egy zeneipari legenda volt, amellyel sokan a két énekesnő közötti rivalizálást magyarázták. 

Mariah Carey később a saját memoárjában, a The Meaning of Mariah-ban részletesen beszámolt az esetről. „Tommy dühös volt, amikor megszakítottam vele a kapcsolatot, de nem hagyta, hogy az Ami fénylik című filmmel sikerre vigyem.”

Különösen figyelemre méltó a Loverboy című dal mintájának esete. Mariah Carey azt állította hogy Mottola és Jennifer Lopez az I'm Real című dalhoz használták fel ugyanazt a mintát, amelyet ő a Loverboyhoz tervezett. Ez a lépés nemcsak a dalok közötti versengést erősítette, hanem Carey szakmai integritását is aláásta, ennek ellenére a Loverboy hatalmas sikert aratott.

2. Will Smith és Jada Pinkett Smith nyitott kapcsolatának titka

Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata régóta foglalkoztatja a rajongókat és a média figyelmét. A színész a GQ magazinnak adott 2021-es interjújában nyíltan beszélt arról, hogy a házasságuk nem a hagyományos monogámia szabályait követi. 

„Jada sosem hitt a konvencionális házasságban... Olyan családi környezetben nőtt fel, ahol nem szokványos kapcsolatok voltak” – magyarázta Will Smith. Elmondása szerint sokat vitatkoztak arról, hogy mi számít ideális kapcsolatnak, és hogyan működhetnek együtt a legjobban. 

A házasságunk nem lehet egy börtön számunkra

– hangsúlyozta Smith, hozzátéve, hogy bár annak idején a monogámiát választották, nem azt tekintették az egyetlen lehetséges kapcsolati formának. „Egymásnak adtunk bizalmat és szabadságot, hittünk abban, hogy mindenkinek magának kell megtalálnia a saját útját” – mondta akkor. A felesége végül az idei évben fedte fel egy, az NBC News-nak adott interjúban, hogy valójában 2016 óta külön élnek Smithel, hivatalosan azonban nem terveznek elválni. A Red Table Talk című műsorban úgy fogalmazott: „Megfogadtam, hogy sosem lesz oka a szakításunknak. Mindenen túl fogunk jutni. Egyszerűen nem tudtam megszegni ezt a fogadalmat.” 

3. Sir Christopher Lee titkos háborús múltja

Egy Carricovington nevű rajongó a következőképpen emlékezett meg Sir Christopher Lee-ről: 

A második világháborúban olyan különleges feladatokat látott el, amelyek részletei még ma is titkosak.

Lee a második világháború alatt a brit hadsereg Különleges Légi Szolgálatának (SAS) tagjaként szolgált. Állítólag soha nem volt hajlandó nyilvánosan beszélni azokról a titkos műveletekről, amelyekben részt vett. Ismert volt a német rejtjelek dekódolásában mutatott ügyességéről, többször is visszatért a harctérre maláriás megbetegedések után, és számos kémkedési küldetést teljesített. 

Ian Fleming, a James Bond-regények szerzője, Lee mostoha-unokatestvére volt. Fleming állítólag azt mondta, hogy Lee kémként szerzett tapasztalatai a második világháborúban inspirálták őt James Bond karakterének megalkotásához.

4. Taylor Swift rejtélyes feljutása a színpadra

Egy érdekes elmélet szerint Taylor Swift minden este egy gondnoki kocsiban rejtőzködött el az Eras Turné során, hogy feltűnésmentesen érkezhessen meg a színpadra. A mai napig rejtély, hogy az énekesnő miért ezt az utat választotta, mindenesetre néhány szemfüles rajongó rögzítette a folyamatot.

5. Arnold Schwarzenegger titkos viszonya és gyermeke

Arnold Schwarzenegger 2012-ben a 60 Minutes-nek elismerte, hogy a házassága alatt viszonya volt Mildred Patricia Baenával, a család régi házvezetőnőjével. Hosszú ideig nem sejtette, hogy Banea fia valójában az ő gyermeke, egészen addig, amíg a fiú el nem kezdett hasonlítani rá. 

Schwarzenegger a viszonyt sokáig tagadta a volt felesége előtt, ám végül beismerte azt egy házassági tanácsadás során. Néhány hónappal később elváltak, és a színész bevallása szerint ez volt az egyik legnagyobb hiba az életében, amelyet elkövetett: „Ez volt az egyik legnagyobb hiba, amit valaha elkövettem. Nagy fájdalmat okoztam Maríának, és a gyerekeknek is rendkívül nehéz volt ezt az egészet feldolgozniuk” – mondta.

+1 Dolly Parton titkos tetoválásai

2017-ben Dolly Parton elárulta a Vanity Fair interjújában, hogy rendelkezik néhány pasztellszínű tetoválással. „A bőröm hajlamos a hegesedésre, és a hegterületek lila színűek lesznek. Ezektől soha nem szabadulhatok meg. Emiatt döntöttem úgy, hogy pasztellszínű tetoválásokkal takarom el ezeket a hegeket. Nem akartam velük túl nagy feltűnést kelteni.”

2019-ben Dolly Parton kreatív igazgatója, Steve Summers megerősítette az InStyle magazinnak, hogy Dolly gyakran visel egyedi készítésű, strasszokkal kirakott ujjatlan kesztyűket, hogy eltakarja a kezén lévő tetoválásokat. „Az emberek gyakran kérdezik tőle, miért visel mindig kesztyűt. Nos, 73 éves, és nem szereti a keze állapotát. Úgy érzi, jobb, ha eltakarja azokat.”

73 éves vagyok, és nem szeretem őket!

– szögezte le korábban Dolly Parton.

(Buzzfeed)

(Borítókép: Sir Christopher Lee. Fotó: Getty Images)