Csütörtöki hírösszefoglalónkban is összeszedtük, hogy mi történt az utóbbi egy napban a hazai sztárvilágban.

Rácz Jenő és Istenes Bence

A műsorvezető egy fotót osztott meg 24 óráig elérhető Instagram-történetében: összeszedte rajongói kommentjeit, melyekben arra biztatják, üsse ki vasárnap a séfet, majd kollázst csinált belőlük. Az üzenetek között van egy komment, amely durván rasszista. A hozzászólás annyira megérintette Rácz Jenőt, hogy azonnal reagált is rá, miszerint csalódott Bencében. 

„Szeretnék reagálni egy-két dologra. Tegnap értesültem arról, hogy a Bence kitett egy olyan posztot, amiben gyűlöletkeltés, rasszizmus és hasonlók találhatóak, ami szerintem sem a sportágban, sem mint a képernyősök egyszerűen nem vállalhatunk szerepet – kezdte a séf, aki azt kifejtette, hogy egy ilyen követőtáborral bíró ember, mint a Bence, kutyakötelessége lenne jó példát mutatni. – Azt gondolom, semmilyen ilyen dolog nem állja meg a helyét, sem a médiában, sem ebben a sportágban. Én azt gondolom, hogy ennél jobban nem írhatja le a szememben önmagát senki sem. Ez igazán elmondja, hogy milyen ember”

Ezután Istenes Bence megkövette magát és a közösségi oldalán reagált a történtekre. 

„Elkövettem egy hibát, amiért szeretnék elnézést kérni. Teljesen jogos. A kollázst nem olvastam végig és kitettem. A haverom szólt rám fél órája, hogy van benne egy rasszista komment. Persze azonnal letöröltem. Ezek az üzenetek arra voltak reakciók, hogy szintén mennyi üzenetet kap arra vonatkozóan, hogy verjen meg engem. Szeretném letisztázni, hogy soha nem hallottatok tőlem semmilyen rasszista megnyilvánulást, és nem is fogtok. Távol áll tőlem a rasszizmus. Értem, hogy a Jenő ezt fel akarja fújni és igaza van, nincs helye ennek sem a médiában, sem sehol sem. Elnézést kérek, de nem kell túlfújni ezt a dolgot szerintem” – reagált Istenes, majd később a két híresség, valamint a Sztárbox csatornája, az RTL is elmondta a véleményét a történtekről. 

„Az RTL Magyarország értékeivel nem összeegyeztethető a kirekesztés és a gyűlöletkeltés. Istenes Bence figyelmetlenül járt el a kirekesztő tartalommal bíró komment megosztásakor. Gondatlanságáért elnézést kért, és a bejegyzést eltávolította. Az ügyet ezzel lezártnak tekintjük” – tisztázta véleményét az RTL. 

Berki Krisztián édesanyja

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony durván kiakadt Hódi Pamelára, amiért az influenszer egy Hajdú Péternek adott interjúban tervez mesélni egykori férje halálának körülményeiről.

„Elmondja a tévében, hogy mi történt?! Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban. Le vagyok döbbenve... miért kell ezt csinálni? Másfél éve elment a fiam, ő már nem tudja megvédeni magát, és mégis mindig minden róla szól. Még most is.

Jó lenne, ha végre békén hagynák!”

„Pamela szerint ezzel jót tesz a kislányának? Aki tud írni és olvasni... Nem gondol bele, hogy ezzel újra felkavarja a gyermek lelkét? Ezt a tragédiát úgysem heverjük ki soha. Sem mi felnőttek, sem az a szegény gyerek” – mondta a Borsnak Júlia asszony.

Shane Tusup

Babát vár Shane Tusup menyasszonya, Nagy Viktória Zoé. A szerelmesek a Best magazin címlapján jelentették be a nagy hírt: ultrahang fotót is mutattak születendő gyermekükről.

„Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára” – árulta el Tusup a Bestnek.

(Borítókép: Rácz Jenő a Sztárboxban. Fotó: Balogh László/RTL)