Idén töltötte be a 28. életévét Lily Sastry Atkinson, a Mr. Bean-t alakító Rowan Atkinson lánya. Az ifjú tehetség gyönyörű nővé érett, ám apjával ellentétben alig hallani róla. Mutatjuk, hogy néz ki ma!

Lily Atkinson 1995-ben született a sminkesként dolgozó Sunetra Sastry, valamint a színész és humorista Rowan Atkinson gyermekeként. Atkinson-t a világ ekkor Mr. Beanként ismerte, a sorozat pedig pont a színész kislánya születésének évében ért véget. A család nagyon óvta a magánéletét a nyilvánosságtól, így Lily-ről szinte egyetlen gyerekkori képet sem lehet fellelni.

A legkorábbi felvétel, amelyet találni róla, az egy apró jelenet a Mr. Bean nyaral című 2007-es különkiadásban. A mozifilmben Atkinson lánya egy metrón utazó kislányt alakít néhány másodpercre.

Lily Atkinson még ezelőtt, a 2004-es Fogtündér című filmben, 9 évesen belekóstolt a filmezés világába, majd édesapjával karöltve a fentebb említett filmben is megmutathatta magát. Nem csoda, hogy később az ő nyomdokaiba szeretett volna lépni, ám áttörő sikert nem tudott elérni. A legnagyobb szerep, amelyet filmben valaha kapott, az egy névtelen, bukósisakos lány karaktere volt a 2011-es Johnny English újratöltve című alkotásban, amelyben szintén játszott az édesapja, Rowan Atkinson.

Bár apa és lánya jó kapcsolatot ápolt egymással, miután Rowan Atkinson 2014-ben különköltözött a feleségétől, összebútorozott új partnerével, a nála 28 évvel fiatalabb Louise Ford színésznővel és 2015-ben hivatalosan is elvált, Lily hallani sem akart az apjáról. A viszonyuk olyannyira elmérgesedett, hogy a fiatal nő 2017-ben a vezetéknevét is elhagyta és felvette helyette az édesanyja leánykori nevét. Lily Sastry aztán a színészettel felhagyva énekléssel kezdett foglalkozni, máig a zenei karrierjét egyengeti. A legutóbbi kislemezét 2022 februárjában adta ki, egyik ismertebb száma az Enough (Elég) címet viseli. A zenén kívül burleszk tánccal is foglalkozik, az egyik legemlékezetesebb fellépése 2016-ban volt egy rendezvényen a londoni St. James Színházban, ahol egy forró jazztáncot adott elő.

A most 28 éves Lily-ről az utolsó elérhető hivatalos fotó 2015-ben készült az egyesült királyságbeli Midhurst városában, ahol az akkori párjával a világhírű, öt napos Qatar Goodwood lóverseny fesztiválon vett részt.

A legújabb információk szerint a pár már nincs együtt, ám igazán újat egyáltalán nem hallani manapság Lily Sastry-ról. A közösségi médiában az alábbi felvételt lehet még fellelni róla, a kép feltehetően 2015 után készülhetett.

(Borítókép: Lily Atkinson 12 évesen a Mr. Bean nyaral című 2007-es filmben. Grab: Mr. Bean nyaral)