Pénteki hírösszefoglalónkban is összeszedtük a sztárvilág legfrissebb történéseit.

Návai Anikó

Návai Anikó pár nappal ezelőtt egy esküvői fotót posztolt, amellyel a lánya és a menye házassági évfordulójához gratulált. Návai 43 évvel ezelőtt egy Márk nevű fiúnak adott életet, majd a sztárriporter fia 2011-ben váltott nemet, egy évvel később pedig a nevét is megváltoztatta: azóta Cadence Valentine néven éli a mindennapjait – tudta meg a Blikk. Cadence több mint 10 éve kezdte el úgy érezni, hogy ő valójában egy férfi testbe zárt női lélek, a szexuális orientációját tekintve ugyanakkor a nőkhöz vonzódik. Mindezt az édesanyja eleinte nehezen tudta elfogadni, ám a jelek szerint mára minden rendben közöttük. Návai lánya jelenleg egy Los Angeles-i LMBTQ szervezetnél dolgozik mentálhigiénés szakemberként.

Kern András

Kern András, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész többször is szabálytalanul parkolt a Margit körúton, egy pékség bejárata előtt. A színész azzal indokolta a cselekedetét, hogy csak néhány percre ugrott be az üzletbe. A pékség előtti hirdetőoszlopra most egy ismert budapesti street art művész, 0036mark kihelyezte Pityke őrmester rajzfilmfiguráját, akinek anno Kern András kölcsönözte a hangját.

„Pitykét szolgálatba helyeztem, arra az esetre, ha a magyar hangja beugrana a pékségbe” – írta tréfásan a Facebookon. A posztert azóta már el is távolították, de mi tagadás: remek hecc volt!

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina a vlogjában könnyeivel küszködve mesél arról, hogy a Márkkal való kapcsolata most nagyon nehéz. Márk ugyanis a depresszió jeleit produkálta, majd betegség miatt kórházba került. A rapper nemrég hazatért a kórházból, de nem igazán önmaga és felesége helyett, inkább a barátaival beszéli meg a problémáit. 

„Eddig hozzám se szólt, meg magába volt, most meg beszélget, nyilván ilyenkor az ember összekapja magát, hogyha itt vannak mások, csak mégis olyan sz**ul élem meg, hogy nem velem beszélget, nem mondja el, hogy mi van vele. Amúgy nem is gondoltam volna, hogy ennyit fogok sírni ebbe a vlogos dologba”

 – mesélte az egykori szépségkirálynő, amit a Tények szúrt ki. 

(Borítókép: Návai Anikó (balra) és Angelina Jolie. Fotó: Beliczay László/MTI)