Sofia Vergara, a Modern család című sorozat sztárja nyíltan reagált a vádakra, amelyek szerint plasztikai beavatkozáson esett át. Őszintén elmagyarázza, hogy valójában mi áll a megváltozott külseje mögött. Amellett, hogy nem rejti véka alá a véleményét, bepillantást enged a hollywoodi szépségápolás világába is.

Sofia Vergara, a Modern család népszerű 51 éves színésznője a Glamour magazinnak adott nemrégiben egy interjút, amelyben reagált azokra a spekulációkra, melyek szerint plasztikai műtéten esett át. A színésznő, aki jelenleg egy új kapcsolat elején jár a válása után, nyíltan beszélt arról, hogyan érintik őt ezek a pletykák és hogyan látja saját, megváltozott külsőjét. 

„Néha elolvasok néhány üzenetet, de igyekszem kerülni a kommentek olvasását. Miért is tenném? Az emberek gyakran rosszkedvűek, depressziósak vagy féltékenyek” – fogalmazott a színésznő, majd hozzátette: gyakran szembesül olyan megjegyzésekkel, amelyek szerint felismerhetetlenné vált. Leszögezte, hogy

a változás nem plasztikai műtétek eredménye, hanem az öregedés természetes folyamatának része.

A színésznőt megkérdezték arról is, hogy aláveti-e magát különböző bőrkezeléseknek vagy injekciós eljárásoknak, mire elismerte, hogy kisebb beavatkozásokat végez. 

„Gyakran részesülök mikrotűs kezelésekben, amikor csak lehetőségem nyílik rá. Sajnos nincs módomban hosszabb szünetet tartani a munkámban. Ha lenne rá lehetőségem, talán többféle kezelést is kipróbálnék. Rendszeresen alkalmazok botoxot a szemem környékén és a nyakamon. Ezek kisebb beavatkozások, amelyek nem igényelnek hosszú lábadozási időt, így nem szükséges hónapokig otthon maradnom, ami a munkám miatt sajnos nem is lehetséges. Emellett nagy hangsúlyt fektetek a különböző bőrápolási termékek használatára is” – fejtette ki.

(Borítókép: Sofia Vergara. Fotó: Getty Images)