Till Attilát most egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg. A műsorvezető, aki a képernyőn gyakran vicces és energikus személyiségként jelenik meg, most egy érzékenyebb, állatok iránti mély szeretetet és elkötelezettséget mutató arcát tárta fel.

A Mokka adásában tárta fel családjával és kutyáival kapcsolatos titkokat, amelyek sok rajongó számára biztosan érdekesek lesznek. Till, aki négy évvel ezelőtt vette első kutyáját, mostanra teljesen elkötelezett állatbaráttá vált, és ezt büszkén vállalja a nyilvánosság előtt.

Till elmesélte, hogy Dubi, az első kutyája, mára már az ágyában alszik, ami jól mutatja, milyen szoros kötelék alakult ki közöttük. A műsorvezető kiemelte az örökbefogadás fontosságát is, amelyet szívesen hirdet a közönség előtt. 

Kutyabolond lettem” 

– mondta nevetve Till, aki szerint az állatok jelenléte hozzájárul az élet teljességéhez.

Till, mint szülő, különös figyelmet fordít arra, hogy gyermekei hogyan vesznek részt a kutyatartásban. Hangsúlyozta, hogy nem szabad a gyerekekre rábízni a felelősséget, hanem életvitelszerűen kell megmutatni nekik, hogyan gondoskodjanak az állatokról. 

Nem a gyerekre kell rátolni a kutyát, hanem meg kell mutatni neki életvitelszerűen” 

– fejtette ki véleményét a műsorvezető.

Széchenyi Lili és Tasi Dávid

A Sztárban Sztár leszek! versenyének következő élő show-jára készülve Széchenyi Lili és Tasi Dávid újabb kihívásokkal és izgalmakkal néznek szembe. A versenyzők, akik már bizonyították tehetségüket és kitartásukat, most két egyéni produkcióra készülnek, amelyek ígéretesnek és látványosnak ígérkeznek.

Széchenyi Lili, aki korábban már lenyűgözte a közönséget Lady Gaga-alakításával, most Schoblocher Barbival készül duettre. A tehetséges énekesnő a Mokka adásában elárulta, hogy bár a felkészülés fárasztó, izgalmasan várja az újabb kihívást. 

Egyre inkább új oldalaimat ismerem meg” 

– mondta Lili, aki vegyes érzésekről számolt be a közelgő adás előtt. Az első show-ban már bizonyította, hogy képes átlépni saját határait, és most is hasonlóan magasra teszi a mércét.

Tasi Dávid, aki a múlt héten Váradi Janival együtt a veszélyzónában állt, most Rácz Gergővel készül duettre. Dávid elmondta, hogy a vasárnapi fellépések eszméletlenül feltöltik, és bár a hét közbeni felkészülés egyre nehezebb, a kihívások leküzdése motiválja. Rácz Gergőtől rengeteg tanácsot és támogatást kap, ami segít neki a felkészülésben. 

Zoltán Erika bőrében éreztem a legszabadultabbnak magamat” 

– emlékezett vissza Dávid, aki most újabb izgalmas produkcióval készül a közönség elé lépni.

Radics Gigi 

A TV2 népszerű táncos showműsorának, a Dancing with the Stars-nak (DWTS) egyik kiemelkedő sztárja, Radics Gigi, a Mokka adásában beszélt arról a csodálatos kezdeményezésről, amelyben részt vesz. Az énekesnő a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő akciójáról mesélt, amelyet a show is támogat.

A kezdeményezés, amely 2005 óta segíti a rászoruló gyermekeket, olyan adományokat gyűjt, mint játékok, könyvek és édességek. Radics Gigi és Berczelly Réka, a szervezet szóvivője, részletezték a programot. 

Legyen méltó az ünnephez”

 – mondta Gigi, aki színesceruzákat és édességeket készül adományozni. Az énekesnő számára a jótékonykodás mindig is fontos volt, már a Megasztár óta kiemelkedő szerepet tölt be életében a karitatív tevékenység.

Nem csak Radics Gigi, hanem más DWTS sztárok is, mint például Ördög Nóra, aktívan részt vesznek ebben a kampányban. Nóra már második éve az akció arca, ami jelentős segítséget jelent a kezdeményezésnek. A sztárok példaképként állnak az emberek előtt, és hozzájárulnak ahhoz, hogy a jótékonysági akció sikeresebb legyen.

Az interjú végén Gigi arról is beszélt, hogy mennyire felszabadultnak érezte magát a legutóbbi DWTS produkció alatt. Aggodalmai ellenére sikerült teljes mértékben átadnia magát a színpadi előadásnak, célja pedig az volt, hogy a nézők megismerjék az igazi, otthoni énjét is.

(Borítókép: Till Attila. Fotó: Szollár Zsófi/Index)