Péntek hajnalban részegen tartóztatták le a színésznőt Beverly Hillsben.

A rendőrséget reggel öt és hat óra között értesítették arról, hogy valaki megállt a Bavarly Drive közepén autóval és nem mozdul onnan. A TMZ-nek nyilatkozó rendőrök elárulták, hogy amikor kiértek a sofőr a kormányra dőlve aludt, járó motor mellett, így feltehetőleg elaludt vezetés közben, de szerencsére nem karambolozott, csak lelassult, amíg meg nem állt a járműve.

A volán mögött pedig nem más ült, mint Tiffany Haddish, akinek ittas vezetés vádjával kell majd a bíróság elé állnia. A színésznő előző este a nyugat-hollywoodi The Laugh Factoryban lépett fel. A Kísértetkastély és az Esti iskola sztárjának letartóztatásáról felvétel is készült:

Ez az incidens nagyon hasonló egy tavalyi, atlantai ügyhöz, ahol ittas vezetés és szabálytalan megállás miatt tartóztatták le a színésznőt és aminek a tárgyalása épp jövő hónapban lesz esedékes.

Nem Tiffany Haddish volt az egyetlen sztár, akit a napokban ittas vezetésen kaptak. Szerdán a Stone Temple Pilots gitárosa, Dean DeLeo került fogdába azért, mert részegen vezetett, az ő ügye azonban sokkal súlyosabb, ugyanis a rendőrségen kiderült, hogy családon belüli erőszakot is elkövetett.

(TMZ)

(Borítókép: Tiffany Haddish. Fotó: GettyImages)