Hódi Pamela új részleteket osztott meg Berki Krisztián halálával kapcsolatban, akinek holttestére a közös gyermekük, Nati találát rá, aki akkor még csak nyolcéves volt.

Máig homályos, hogy mi is történt pontosan azon a bizonyos reggelen, de Pamela most Hajdú Péter műsorában mesélt a részletekről, annak ellenére, hogy ezt Berki Krisztián édesapja nem igazán díjazza.

Elmondja a tévében, hogy mi történt?! Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban.

Le vagyok döbbenve... miért kell ezt csinálni?” – nyilatkozta az adás előzetesének megjelenése után Berki édesanyja.

Hódi Pamela Hajdú Péternek azonban elárulta, Nati őt próbálta hívni elsőként, de mivel aludt, nem hallotta a hívást. Arra ébredt, hogy kislánya a férjével beszél telefonon – írja a femina.hu.

A hívás után Pamela Tóth Bencével együtt azonnal elindult Berki lakásához.

Kiszálltam az autóból, odasiettem Natihoz. Bent ült a mentőautóban rezzenéstelen arccal. Csak ült.

Akkor teljesen elborultam, hogy mi történik. Jöttek a nyomozók, a rendőrök, a mentősök sorban mindenki, mennyire gratulálnak, hogy ilyen gyerekem van. Mert tényleg ezerből egy, aki ezt az egészet így kezeli” – mesélte el és hozzátette, hogy kislánya Berki ébresztőjére kelt fel.

Kiderült Nati először Berki pszichológusát tudta elérni, aki segített neki a mentősök elérésében. Mivel a lakás ajtaja zárva volt, a mentősök segítették a kislányt, hogy hogyan nyissa ki azt, majd azt kérték tőle, menjen onnan, ahol az édesapja van.

Nati a teraszon talált rá édesapjára és először be akarta húzni a lakásba.

Annyit mondott: Anya, nem azért nem húztam át apát a küszöbön, mert nem bírtam el, hanem mert nem akartam, hogy fájjon neki

– mondta el Hódi Pamela.

(Femina)

(Borítókép: Hódi Pamela. Fotó: Velvet)