Házaséletről és karrierről vallott legújabb interjújában Tóth Vera. Az énekesnő a TV2 Mokka című reggeli műsorának a vendége volt.

Tóth Vera

Tóth Vera családja nemrég új taggal, egy kandúr macskával bővült, többek között róla, illetve a házaséletről is őszintén nyilatkozott a TV2 Mokka stúdiójában Tóth Vera. Az énekesnő őszintén kimondta, mit jelent számára a házasság.

Ad egy pluszt, egy olyan láthatatlan kötelék az egész, amit nem tudsz megmagyarázni, de ott van kettőtök között

– fogalmazott. Hozzátette: a házassága Pauli Zoltánnal őt és a férjét is az élet minden területén  motiválja. Bár gyerekük még nincs, a családjukhoz nemrég egy három hónapos macska csatlakozott, amelynek ezidáig még nem adtak nevet. Tóth Vera az új daláról is szót ejtett, amely „egy sorsszerű találkozás következtében jött létre” Iván Szandra dalszerző, producerrel. A dal egy, a szeretet fontosságáról szóló üzenet az emberiségnek.

Radics Gigi

Radics Gigi és a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncpartnere, Baranya Dávid szintén a Mokka vendége volt, miután búcsúzniuk kellett a show-tól. Bár kiestek, nincs okuk szomorúságra, ugyanis Radics Gigi lett a DWTS idei legjobb női sztártáncosa. A beszélgetős műsorba is mosolyogva érkeztek, hiszen mint mondták: kihozták magukból a maximumot.

Radics Gigi és Baranya Dávid párosa Krausz Gáborékkal állt a veszélyzónában, és bár ők húzták a rövidebbet, úgy érzik, rengeteget kaptak a versenytől. Az énekesnő azt tervezi, hogy a jövőben is táncórákat vesz majd profi partnerétől, akivel úgy vélik, hogy T. Danny és Marics Peti közt dőlhet majd el a győzelem – de Krausz Gábort sem kell félteni.

Tasi Dávid

Tasi Dávid távozott legutóbb a Sztárban Sztár leszek! műsorából. Bár sajnálja, hogy búcsúznia kellett, bevallása szerint az elmúlt 9 hétben rengeteget tanult. Kilépett a saját komfortzónájából, a tánctanulást például a jövőben is szeretné folytatni az éneklés mellett.

Tapasztalat nélkül indultam neki, de éreztem, hogy magabiztosabb vagyok

– mesélte őszintén Tasi Dávid, akinek a nyitányra való felkészülés jelentette a legnagyobb kihívást, de néha a szövegtanulással is meggyűlt a baja. Bár a jövőjét a színpadon képzeli el, egyelőre visszatér a civil munkájához. Hogy később milyen műfajban helyezkedne el, még nem tudja, de Köllő Babettel mindenképpen tervezi tartani a kapcsolatot. A műsor elkövetkezendő időszakában Edgarnak drukkol.

(Borítókép: Tóth Vera. Fotó: Trenka Attila/Index)