Keddi Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb hazai hírességek.
  • Jákob Zoli ismét nagy útra készül. Magyarország egyik leggazdagabb embere úgy döntött itt hagyja Magyarországot és a telet, hogy elutazzon az „egyenlítő túloldalára, bele a nyár közepébe”. A Crystal Nails brand alapítója Mauritiusra utazik és azt ígérte követőinek, hogy utazásáról be is fog számolni majd közösségi oldalain.
  • Charles Leclerc megható üzenettel búcsúzott a Formula 1 2023-as szezonjától. „Nagyon köszönök mindent. Köszönöm a támogatást az egész szezonban. Ez egy kemény év volt, és már alig várom, hogy 2024-ben remélhetőleg újra győzelmekért küzdhessek” – írta a pilóta, aki hiába szerepelt jól az utolsó futamán a Ferrari 3 ponttal lemaradt a dobogó második fokáról.
  • Vasvári Vivien az olaszországi Velencében romantikázott férjével Zsigmonddal. Vivien májusban ment hozzá párjához Balin, azóta pedig már megszületett első közös gyermekük is. Most azonban a képek tanulsága szerint a gyermekeket otthon hagyva kapcsolódhatott ki egy kicsit a pár.
  • Nagy születésnapi meglepetéssel készül Taylor Swift. „Közeleg a születésnapom, és arra gondoltam, hogy egy jó módja annak, hogy megünnepeljük a közös évet, az lenne, ha elérhetővé tenném az Eras Tour koncertfilmet, hogy otthon is megnézhessétek” – írta a zenész a posztjában. Taylor Swift hozzátette, hogy a születésnapjától, december 13-tól elérhető film ki lesz bővítve három dallal, amik az eredeti filmben nem szerepelnek.
  • Till Attila a Sztárban Sztár leszek! forgatásáról jelentkezett be egy képsorozattal, amin megmutatta Holdampf Linda stylist által összeállított és Már Róbert tervező által megálmodott szettjét, ami láthatóan nagyon elnyerte a tetszését.
  • Osváth Zsolt 24 óráig elérhető Instagram-történetében jelentette be, hogy betörtek hozzájuk. Az is kiderült, hogy az influenszernek sikerült elfognia a betörőt, de így is milliós károkat szenvedtek. Az ügyről egy hosszabb YouTube-videót is készített, ahol minden részletet elárul. „Betörtek hozzánk. De ami még durvább, hogy elfogtuk a betörőt. A kár így is milliós és rémálmaink vannak. Köszi a rendőrség munkáját” – írta történetében Osváth Zsolt.

(Borítókép: Osváth Zsolt. Fotó: Kaszás Tamás/Index)