Hírösszefoglalónkban még: Tóth Gabi új párja tanár bácsi, Manuel az orvosok ajánlása ellenére koncertezik.

Rácz Jenő és Istenes Bence

Rácz Jenő a Rádió1 Balázsék című műsorában árulta el, hogy mivel heccelte ellenfelét a ringben.  Na itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak? ” – emlékezett vissza Rácz.  Istenes Bence egyébként máshogy emlékszik  Rácz Jenő szavaira, szerinte a következőket mondta:  „mi van, te ki b…, gyere te kis b…”. Az igazságot vélhetően sosem fogjuk megtudni, de érdekes, hogy mindketten ennyire másképp emlékeznek az esetre. 

Tóth Gabi

Már hónapok óta dúl a szerelem Tóth Gabi és új szerelme, a néptáncos Papp Máté Bence között. Egészen eddig a pillanatig azonban nem tudhattuk, hogy a férfinek mi is a civil foglalkozása. Mint kiderült Tóth Gabi új párja  tanár bácsiként dolgozik a mindennapokban – tudta meg a Bors

Manuel

Már közel két hónapja, hogy Manuel a Budapest Parkban tartott koncertjén egy szerencsétlen ugrásnál csúnyán lesérült. Az énekes végül egy térdműtéten is átesett, hogy helyre rakják a térdkalácsát. Manuel azóta is ellátja feladatait a The Voice című műsorban, miközben már koncertezik is, orvosai kifejezett ajánlása ellenére is. 

„Tudom, sokkal rosszabb sérülések is vannak ennél, de azért rendesen leültet hónapokig egy ilyen térdműtét. És ugye, dolgozni kell nagyon a rehabon, különben gatya egy életre, vagy még több műtét, nem mozog, stb. Fasza leckét adott a konfetti... Chill, a koncertek maradnak! Ezért találtam ki ezt a living room live stage setupot a koncertekre, mert nem szerettem volna elengedni ezt az évet. Bele is őrülnék, itthon lenni folyton” – adott hírt magáról Manuel az Instagram-történetében. 

(Borítókép: Istenes Bence és Rácz Jenő. Fotó: Balogh László/RTL)