Németh Kristóf nemrégiben ünnepelte harmadik gyermeke, Olivér születését. A család boldogsága azonban nem áll meg itt, hiszen a színész és párja, Zita már a negyedik gyermek lehetőségét is fontolgatják.

Németh Kristóf

Olivér, aki most három hónapos, egy újabb örömteli fejezetet nyitott Németh Kristóf családjának életében. A Tények Plusz stábja beszélgetett a színésszel és élettársával, akik megosztották, hogyan alakult át az életük harmadik gyermekük érkezésével. Zita elmondása szerint bár káoszra számítottak, a valóság sokkal kedvezőbb:

Nekünk ugyanúgy megvan a kis közös kettesben töltött időnk este.

Kristóf már egy 16 éves gyermek édesapja, és most két kisfiúval, a négyéves és a három hónapos Olivérrel is igyekszik minőségi időt tölteni. A család legújabb tagját, Olivért a kamerák előtt vitték el gasztroenterológushoz, ahol kiderült, hogy a baba egészséges.

A család számára az idei karácsony igazán különleges lesz, ugyanis Zita testvérének a családjában is született egy új jövevény. Hat gyermek és négy felnőtt fogja együtt ünnepelni a meghitt időszakot.

Ami a jövőt illeti, Németh Kristóf nem zárja ki a negyedik gyermek érkezését.

Soha ne mondd, hogy soha 

– fogalmazott a színész. Bár Olivér születése előtt úgy gondolták, hogy a család gyarapítása ezzel befejeződik, a kisfiú érkezése új perspektívát nyitott meg a számukra. Elképzelhető, hogy a pár a jövőben egy kislányt is szeretne.

Lakatos Levente és Ripli Zsuzsi

A Farm VIP legújabb évadában két kitűnő játékos, Lakatos Levente és Ripli Zsuzsi szemtől szembe került egymással a hatalomért folytatott harcban. A két versenyző nemrégiben nyíltan beszélt arról, hogyan élték meg a kettejük között kialakult konfliktust, ugyanis a vezetői szerepért folytatott küzdelemben gyakran kerültek szócsatába. Zsuzsi elismerően nyilatkozott Levente játékáról, megjegyezve, hogy sokan nem gondolták volna róla, hogy ilyen ügyesen játszik majd a Farm VIP-ben. Egy érdekes fordulatot is felfedtek: Kiss Daniella Bíró Ica távozására adott voksát részben Levente befolyásolta, aki a háttérben ügyesen mozgatta a szálakat.

A két versenyző elismerte, hogy hasonló karaktereik miatt gyakran kerültek szembe egymással.

Mély emberi kapcsolatok, barátságok és ellentétek születtek

– mesélte Ripli Zsuzsi a műsorban kialakult dinamikáról. Levente hozzátette, hogy Zsuzsi és Rékasi Károly karaktere eleinte sok volt a számára, ezért időt kellett szánnia arra, hogy megtalálja velük a közös hangot.

Oszvald Marika

Oszvald Marika már javában készül a karácsonyi ünnepekre. A Mokka stábja elkísérte őt egy ajándékvadászatra, amit nagyon élvezett. Különös figyelmet fordított a másfél éves unokája ajándékának kiválasztására, amiben a Mokka riportere is a segítségére volt.

„Mindent észrevesz, nagyon intelligensnek tartom. Fontosnak látom, hogy tudjak vele kommunikálni még pár évig, amíg tudok” – mesélte meghatottan Oszvald Marika.

A karácsonyi díszítés nem tartozik a művésznő kedvenc tevékenységei közé, de ennek ellenére nagyon kedveli ezt az időszakot.

Eljött az én időm

– mondta, utalva arra, hogy most már a családi összejövetelek állnak nála a középpontban. Bár a munkával sem áll le az ünnepek alatt, sokkal több figyelmet fordít az unokájára.

Minden pillanat, amit vele tölthetek, az egy isteni adomány.

(Borítókép: Németh Kristóf. Fotó: Kaszás Tamás/Index)