Véget ért a románc Jákob Zoltán, hazánk 39. leggazdagabb embere és a Nagy Ő című műsorbeli választottja, Hajnal Bettina között. A milliárdos őszintén vallott a döntésének hátteréről.

Szakított Jákob Zoltán és Hajnal Bettina három héttel azután, hogy véget ért a TV2-n futó Nagy Ő című műsor. A milliárdos és az egyedülálló édesanya az elmúlt időszakban többször is találkozott egymással, ám a randevúk során egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy hosszú távon nem egymást keresik. Jákob Zoli nemrég Dubajba is egyedül utazott el, hogy átgondolja kettejük kapcsolatát. Miután hazaérkezett, vacsorára hívta Bettit, ekkor intettek végső búcsút egymásnak.

„Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket” – fogalmazott a Blikknek az üzletember, akinek a döntés ellenére sok szép emléke van Bettivel. „Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni” – fejtette ki Jákob Zoltán. Hozzátette: a szakításról meghozott döntését az is befolyásolta, hogy a műsort visszanézve látta, hogyan viselkedett Betti a többi bent lakó nővel. Mint ismert, a műkörmösként dolgozó édesanya került a legtöbbször összeütközésbe a többiekkel, sokszor kiabált és a féltékenységét sem tudta leplezni.

„Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor” – szögezte le a milliárdos. Bár nem lett sírig tartó szerelem a vége, úgy gondolja, jó döntést hozott, amikor belevágott a műsorba. „Most is pozitívan látom a jövőt. Nem élem meg kudarcként, hogy így alakult, tovább keresem a párom, és azt kívánom Bettinek és magamnak is, hogy találjuk meg” – zárta mondandóját Jákob, aki jelenleg három barátjával Mauritiuson pihen. Bár Betti semmit sem kívánt hozzáfűzni a történtekhez, korábban a Kiskegyednek elmondta, hogy véleménye szerint a munkája miatt nem tudott kibontakozni a kapcsolatuk.

„Bennem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult. Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy nyolcéves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. […] A külsőségek miatt nem éreztem, hogy különbözne a mi életünk, de tény és való, hogy én sokkal több fizikai munkát végzek, mint ő, és mindezt nem is szeretném soha abbahagyni” – árulta el korábban Hajnal Bettina.

(Borítókép: Jákob Zoltán)