Gyönyörűek és sikeresek: legalábbis így látjuk a világsztárokat mi, hétköznapi emberek. Sok esetben azonban nem olyan gondtalan a hírességek élete, mint amilyennek elsőre tűnik. Rengetegen küzdenek vagy küzdöttek közülük különböző problémákkal, például túlsúllyal vagy testképzavarral. Cikkünkben tíz olyan nemzetközileg ismert és elismert sztárt mutatunk, akik korábban zsírleszíváson estek át.

Dwayne Johnson

Listánk egyetlen férfi tagja az 51 éves Dwayne Johnson, akit hatalmas, kigyúrt teste miatt a legtöbben csak „Sziklaként” emlegetnek. A befutott színész nem volt mindig ennyire arányos formában: 2005-ben zsírleszíváson esett át, méghozzá a mellkasát kisebbítették, miután az túl nagyra nőtt a testéhez képest a birkózó karrierjét követően.

Jamie Lee Curtis

A 2003-as Nem férek a bőrödbe című vígjáték 57 éves sztárja korábban bevallotta, hogy több plasztikai beavatkozáson is átesett. A zsírleszíváson kívül többször vetette alá magát botox kezelésnek, valamint szemhéjplasztikája is volt.

Kim Kardashian

Az első gyermekével való nagy visszhangot kiváltó terhessége után Kim Kardashian szembeszállt akkori férje, Kanye West kérésével, aki arra próbálta rábírni a valóságshow-sztárt, hogy ne feküdjön kés alá. A RadarOnline.com szerint a terhesség utáni gyors, 17 kilós fogyása zsírleszívásos kezeléseknek köszönhető.

Susan Sarandon

Tizenegy évvel ezelőtt az Oscar- és BAFTA-díjas Susan Sarandon bevallotta, hogy ő is kés alá feküdt: az álla és a szemei alatti területen végeztetett zsírleszívást.

Jane Fonda

Az Oscar-díjas Jane Fonda, hasonlóan Susan Sarandonhoz, az álla alatt szívatta le a zsírt. Mint mondta azért, hogy fiatalosabb legyen a megjelenése.

Sharon Osbourne

A Daily Mail szerint Sharon Osbourne, a The Talk című beszélgetős műsor házigazdája egyéb plasztikai műtétek mellett zsírleszíváson és testkontúrozáson is átesett, hogy eltávolítsa meglazult bőrének egy részét.

NeNe Leakes

A The Real Housewives of Atlanta című valóságshow-sorozat egykori főszereplője, NeNe Leakes 2011-ben osztotta meg a zsírleszívással kapcsolatot pozitív tapasztalatait a nyilvánossággal. Egy, a People magazinnak adott interjúban úgy fogalmazott:

Imádom, amit tettem. Nem akartam megváltoztatni a külsőmet. Annak a fekete nőnek akartam kinézni, aki vagyok, csak egy jobb verzióban.

Kyle Richards

A The Real Housewives of Beverly Hills című sorozatból ismert híresség mindig is nyíltan beszélt a zsírleszívásáról. Mint azt Kyle Richards többször kifejtette, azért döntött a beavatkozás mellett, mert nem akarta önbizalommal telve szeretett volna farmernadrágot és feltűrt pólót viselni.

Wendy Williams

Wendy Williams, egy közkedvelt televíziós beszélgetős műsor házigazdája ugyancsak nem titkolta, hogy 2009-ben kés alá feküdt, a zsírleszívás mellett pedig hasplasztikát is végeztek rajta.

Azt kell mondjam, hogyha létezik példakép, aki a plasztikai sebészetet és az ezzel járó új életstílust képviseli, az én lennék.

Mariah Carey

Bár sosem nyert bizonyosságot, rengetegen találgatják, hogy a Grammy-díjas Mariah Carey is zsírleszíváson eshetett-e át a 2011-es terhességét követően, ugyanis sokak szerint meglepően gyorsan szabadult meg a várandóssága alatt felszedett kilóktól.

(Borítókép: Mariah Carey és Dwayne Johnson. Fotó: Getty Images)