Csütörtöki Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a legnagyobb hazai és külföldi hírességek.
  • A közelmúltban Csobot Adél, Istenes Bence élettársa, egy megható és támogató üzenetet osztott meg közösségi médiában, amely nagy figyelmet és érzelmi reakciókat váltott ki. A bejegyzés különösen jelentőséget kapott, tekintettel arra, hogy Istenes Bence éppen egy rendkívül kihívásokkal teli időszakon megy keresztül.

Istenes Bence, aki a magyar szórakoztatóipar egyik ismert alakja, nemrégiben került szembe számos kihívással, mind szakmai, mind a privát életében. Mint ismert a sztárbox körüli események, amelyek kapcsán különböző nézőpontok és ellentmondásos információk kerültek napvilágra, komoly vitákat és feszültségeket generáltak a közvéleményben.

Ebben a nehéz helyzetben Csobot Adél, aki nem csak Bence párja, hanem két gyermekük anyja is, nyilvánosan fejezte ki támogatását és bizalmát partnerével szemben. Instagram-bejegyzésében így fogalmazott: 

Ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!”

Adélt sokan dicsérték őszinteségéért és bátorságáért, amiért nyíltan kiállt párja mellett. 

  • Ahogy közeledik a népszerű televíziós táncverseny, a Dancing with the Stars magyar változatának fináléja, a résztvevők, köztük a sztárséf Krausz Gábor is lázasan készül az utolsó megmérettetésre. 

Krausz Gábor, aki a verseny során Mikes Annával táncol, a közösségi médiában számolt be élményeiről. Bejegyzésében elmondta, hogy a táncórák során számos fájdalommal kellett szembenéznie, de a műsorban eltöltött három hónap felejthetetlen és csodálatos élményt jelentett számára. 

Az utolsó edzések egyike... sosem fájt még ennyi helyen egyszerre, de olyan csodálatos volt ez a három hónap, szeretnénk méltó módon zárni Szombaton a FINÁÁÁLÉÉÉBAN!”

– írta.

  • A világhírű színésznő, Shannen Doherty, aki a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sorozatokból vált ismertté, megosztotta a nyilvánossággal, hogy negyedik stádiumú mellrákja most már a csontjaiba is átterjedt.

Doherty 2015-ben szembesült először a mellrák diagnózisával. A kezelések, amelyek között masztektómia, kemoterápia és sugárkezelés is szerepelt, ideiglenesen sikeresnek tűntek, de 2017-ben a betegség kiújult. A színésznő 2022 júniusában közölte, hogy a rák negyedik stádiumba lépett és az agyára is átterjedt.

Doherty egy videóban beszélt az egészségügyi állapotáról, hangsúlyozva, hogy egy hatékony kezelésen vesz részt, és nem adja fel a harcot.

„Nem akarok meghalni. Nincs vége az életemnek. Nincs vége a szeretetnek. Nincs vége a teremtésnek. Nincs vége annak, hogy remélhetőleg jobbá tegyem a dolgokat. Egyszerűen nem - nem vagyok kész” – mondta a People magazinnak adott interjújában.

(Borítókép: Csobot Adél. Fotó: Szollár Zsófi/Index)